Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia: Opoziția prokurdă nu va susține reintroducerea pedepsei cu moartea

Publicat:

al Popoarelor din Turcia (HDP, prokurd) nu va susține nici o propunere prezentata in parlament privind reintroducerea pedepsei cu moartea ca urmare a unei tentative de puci eșuate, a declarat purtatorul de cuvant al formațiunii, , pentru agenția Reuters.

''Nu, nu vom susține aceasta'', a declarat Bilgen, adaugând ca, în orice caz, noile legi nu pot fi aplicate retroactiv și ca ține de responsabilitatea politicienilor de a comunica acest lucru poporului.

Adresându-se mulțimii de susținatori care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse

10:50, 08.04.2024 - Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, propune reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crime impotriva copiilor, o masura ce contrasteaza cu poziția Uniunii Europene care o considera inumana. The post SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse first appeared…

Erdogan i-a transmis lui Mark Rutte ca Turcia va susține un nou șef NATO in funcție de nevoile și așteptarile sale

01:10, 01.04.2024 - Președintele turc Tayyip Erdogan i-a spus duminica premierului olandez Mark Rutte ca Ankara va susține un candidat la șefia NATO pe baza așteptarilor și nevoilor sale, a declarat președinția turca, citata de Reuters.

Erdogan, mesaj tranșant pentru NATO, in ziua in care Opoziția a pus mana pe orașele-cheie din Turcia

23:35, 31.03.2024 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a comunicat duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va susține un candidat pentru postul de noul șef al NATO in funcție de așteptarile și nevoile sale, a anunțat președinția turca, conform informațiilor furnizate…

Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

21:50, 31.03.2024 - Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, transmite Reuters.

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Mai mulți demnitari ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea

18:30, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP.

Parlamentarii rusi cer reintroducerea pedepsei cu moartea in urma atacului sangeros de la Moscova

16:10, 24.03.2024 - In urma atacului armat de la Moscova, soldat cu peste 130 de morti, mai multi oficiali ai regimului lui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea in cazul „teroristilor”.

Membri ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

14:56, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei.


Ce parere ai despre aceasta stire?