Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Membri ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea după atacul sângeros de la Moscova

Publicat:

Mai multi membri de rang inalt al regimului au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi, mesaj de condoleanțe lui Putin dupa atacul terorist din Moscova

14:50, 25.03.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, i-a transmis sambata condoleanțe președintelui Rusiei, Vladimir Putin, dupa sangerosul atac terorist care a provocat morți și victime intr-o sala de concerte din regiunea Moscovei. In mesajul sau, Xi spune ca este șocat sa afle ca un atac terorist atat de grav a avut…

Atacul terorist de la periferia Moscovei a scos la iveala vulnerabilitațile regimului Putin

07:00, 25.03.2024 - Cand dictatorul rus Vladimir Putin a vorbit in sfarșit despre cel mai grav atac terorist al Rusiei din ultimii 20 de ani, macelul din sala de concerte Crocus, a tacut despre eșecul flagrant al serviciilor sale de securitate de a preveni atentatul, care a ucis cel puțin 143 de persoane.

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Mai mulți demnitari ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea

18:30, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP.

Parlamentarii rusi cer reintroducerea pedepsei cu moartea in urma atacului sangeros de la Moscova

16:10, 24.03.2024 - In urma atacului armat de la Moscova, soldat cu peste 130 de morti, mai multi oficiali ai regimului lui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea in cazul „teroristilor”.

Oficialii ruși din anturajul lui Putin cer pedeapsa cu moartea pentru teroriști, dupa atacul de la Moscova

15:20, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt din anturajul președintelui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP, preluata de Agerpres.

Versiunea lui Putin despre atacul terorist de la Moscova este pusa la indoiala de un ministru britanic

14:05, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cel putin 143 de oameni au fost ucisi in atacul armat de la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

16:50, 23.03.2024 - UPDATE – Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, sambata, in timpul unui discurs adresat natiunii, ca toti cei implicati in atacul de la Crocus City Hall, de langa Moscova, au fost gasiti si vor plati pentru ceea ce au facut. El a declarat zi de doliu national pentru 24 martie. Bilantul persoanelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?