Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tu știi cum se face stand-up vara? Dan Badea, prezentator iUmor, te invită să stai la povești cu prietenii: "Haideți și voi, suntem 100!"

Publicat:

il știm de la iUmor, din culise, de unde face pe prezentatorul. Il vedem și pe scenele de stand-up comedy, unde publicul il aplauda indelung. Vara aceasta, Dan Badea e pus pe glume in aer liber, caci doar acolo se poate. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pick și prietenii lui te invita sa-i cunoști la Targul de adopții „Caței și Zambete” din Cluj-Napoca și are un mesaj pentru toți oamenii buni (P)

09:20, 19.04.2024 - Salut! Numele meu e Pick. Sunt prieten bun cu toți cațeii din adapost și am fost ales sa va transmit in numele tuturor rugamintea noastra: daca va doriți un cațel, dați-ne și noua o șansa - adoptați un caine din adapost!

iUmor. Ioana State, din nou prezenta in emisiune. Numarul ei de stand-up comedy a fost savuros: „Wow, foarte, foarte buna” / VIDEO

00:10, 15.04.2024 - Va era dor de ea? Dupa ce a urcat pe scena iUmor, nimeni nu a mai putut-o uita. Ioana State spune ca iși amintește cu foarte multa emoție prima zi in care a pașit in platoul iUmor. A punctat ca atunci nu avea exercițiul scenei și nu știa sa livreze glumele pentru ca nu facuse asta niciodata.

„Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce sunteți șoferi de TIR?!»”. Povești geniale din fotbalul romanesc: „Aia erau invațați cu Maria Latarețu”

11:56, 11.04.2024 - Adrian Pitu (48 de ani) a jucat timp de doua sezoane la Bacau, unde a prins peste 50 de meciuri. Fostul mijlocaș a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” povești neștiute din perioada in care a evoluat in Moldova. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ...

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Adrian Pitu vine la „Prietenii lui Ovidiu” » Meciuri trucate și blaturi neștiute, șpițuri și petreceri de cursa lunga

11:20, 06.03.2024 - Adrian Pitu, fostul mijlocaș al celor de la Farul, Sportul, Dinamo sau Rocar este invitatul din aceasta saptamana al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Povești geniale din cantonamente, meciuri trucate și blaturi neștiute, șpițuri și petreceri de cursa lunga. Toate vor fi dezvaluite de Adrian Pitu in…

(stop cadru) „iUmor” la CMC: Doamna Popa, cum de nu ați luat tribuna la Moldexpo? Speram ca monumentul lui Lenin va ramane pe loc

14:50, 01.03.2024 - Consilierii municipali nu pot uita cazul cribuna blocata a CMC, de catre președinta fracțiunii PAS, Zinainda Popa, la una dintre ședințele de la inceputul lunii februarie. In cadrul ședinței de ieri și astazi , aleșii au facut glume pe seama acelei situații.

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Bogdan Ionescu de la poker la stand-up: „Sa nu te tunzi, sa nu te speli!”

22:40, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?