Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei persoane au murit, iar alte şase sunt dispărute în Flipine, din cauza unei furtuni tropicale

Publicat:

Victimele s-au inregistrat dupa inundatiile si alunecarile de teren cauzate de furtuna. Printre cei decedati se numara si un baietel de doi ani.

Peste 150.000 de persoane au fost afectate de furtuna. Aproape 40.000 de oameni au fost nevoita sa isi paraseasca locuintele.

Cel putin sase persoane a fost ranite, potrivit autoritatilor locale.

In centrul si sudul tarii, vantul a batut cu viteze de pana la 110 kilometri pe ora.

Mii de pasageri au ramas blocati in porturi, circulatia feriboturilor fiind intrerupta din motive de siguranta.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Tragedii in Europa din cauza intemperiilor aduse de furtuna Monica. Trei persoane disparute in Spania, patru morți și mai mulți disparuți in Franța VIDEO

16:05, 11.03.2024 - Trei persoane luate de valuri au fost date disparute in Spania dupa intemperii care au afectat o parte a Europei in weekend, au anuntat luni autoritatile, care continua cautarea acestora, informeaza AFP.

Vreme extrema in Pakistan: Zeci de copii au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina

11:35, 05.03.2024 - Cel puțin 35 de persoane, din care 22 sunt copii, au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina care s-a produs in Pakistan. Furtuna neașteptata a lovit zone indepartate ale țarii. Specialiștii spun ca fenomenul a fost provocat de schimbarile climei, potrivit Mediafax. Cel puțin 35 de persoane…

Doi romani AU MURIT in incendiul devastator de la Valencia. Anunțul oficial al MAE

23:35, 27.02.2024 - MAE precizeaza ca familia a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor. Totodata, MAE mentioneaza ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana sunt in continuare in legatura cu autoritatile spaniole si cu cetatenii romani afectati de incendiu care au solicitat…

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.


Ce parere ai despre aceasta stire?