Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie pe litoral. Un bărbat de 70 de ani a murit după ce s-a înecat în apa mării

Publicat:

Tragedia a avut loc vineri, in zona Steua de Mare, din statiunea . au fost solicitate pentru a incerca sa-i salveze viața unui barbat de 70 de ani care s-a aventurat in apele marii, potrivit libertatea.ro.

Medicii s-au chinuit minute in sir sa-l readuca la viata, insa, totul a fost in zadar.

Trupul neinsuflețit al victimei a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces.

 

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

A murit polițistul care a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul. Agentul din Sibiu s-a stins din viața la 38 de ani

10:01, 27.02.2024 - Tragedia lovește din nou in Sibiu, unde un polițist, in varsta de 38 de ani, și-a pierdut viața in urma unui accident rutier cumplit. Agentul, care dirija traficul pe drumul dintre Sibiu și Cisnadie, a fost lovit de o mașina in timpul serviciului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva…


Ce parere ai despre aceasta stire?