Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Ungra. A murit și a trei fetiță intoxicată

Publicat:

A murit si a treia fetita de la Ungra, intoxicata cu o substanța folosita pentru tratarea oilor de raie. Acasta a fost dusa la spitalul din , dar medicii nu au reuțit sa o salveze. In uma cu doua zile, suoile ei, de 7 ani si 9 ani, au decedat din aceeși cauza. Parintii sunt cercetati in stare de libertate, dosarul trebuie sa ajunga la pentru Minori, ei au preluat ancheta The post Tragedie la Ungra. A murit și a trei fetița intoxicata appeared first on NewsBV .

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

O noua tragedie in familia Andreei, studenta ucisa la Timișoara: verișorul Eduard a murit la o zi de la inmormantarea ei

14:20, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega, studenta ucisa de iubit cu 30 de lovituri de cuțit este urmarita de ghinion, La o zi dupa inmormantarea Andreei, o noua tragedie a lovit familia din județul Gorj. A murit și verișorul tinerei. Joi, 28 martie, au fost momente dramatice in localitatea natala a studentei la Medicina.…

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

20:36, 14.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…


Ce parere ai despre aceasta stire?