Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Totul pentru promovarea celor de la U Cluj » Suma uriașă primită din partea Consiliului Local. „Șepcile roșii” primesc de 50 de ori mai mult ca rivala CFR

Publicat:

din Cluj-Napoca a aprobat marți bugetul de finanțare a structurilor și activitaților sportive pentru anul 2022, iar U Cluj este formația care va incasa cei mai mulți bani. „Șepcile roșii” vor primi 800.000 de euro dintr-un total de 2 milioane pe care Primaria le are la dispoziție. Urmeaza CS , cu 480.000 de euro, bani ce vor fi imparțiți intre cele 21 de secții ale clubului. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

11:30, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), despre lucrarile de modernizare de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente: „Ar fi trebuit sa fie facute inca de acum 10 ani”

15:15, 24.04.2024 - Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru…

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Ce asociații și ONG-uri primesc finanțare nerambursabila de la Primarie, anul acesta? Peste 16 milioane de lei, alocați din bugetul local.

14:00, 15.04.2024 - Peste 170 de inițiative aparținand unor ONG-uri sau asociații clujene vor fi finanțate anul acesta din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca. Primaria aloca peste 16 milioane de lei, sprijin pentru organizațiile non-profit.

INCREDIBIL Coliban da unda verde, cu blatul USR și PSD, la Brașov, tragediilor gen Colectiv

16:10, 19.03.2024 - Este incredibil cum se voteaza, pentru interesele unor dezvoltatori imobiliari, hotararile in Consiliul Local Brașov. Zeci de minute in șir, primarul Allen Coliban, consilierii USR și PSD, pe de o parte, și cei ai PNL, de cealalta, s-au contrat astazi in privința eliminarii obligativitații agenților…

USR și-a prezentat candidatul pentru primaria Cluj-Napoca. Cum arata lista pentru Consiliul Local

14:30, 07.03.2024 - Viorel Baltarețu, deputat USR și președintele organizației Cluj-Napoca, a fost desemnat candidatul partidului pentru primaria Cluj-Napoca, prin votul a mii de clujeni, in urma alegerilor primare deschise desfașurate in campania „Tu Alegi”.

7,6 mil euro pentru cultura și sport in 2024, la Cluj-Napoca. Creștere de 25% a sumei fața de anul trecut

10:05, 20.02.2024 - Primaria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca anunța, ca la fiecare inceput de an, acordarea de finanțari nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte si actiuni culturale, precum și proiecte sportive.

Avem dovada fraudarii alegerilor locale de catre STS in favoarea USR – PLUS! – EXCLUSIV

21:35, 07.02.2024 - Corectitudinea rezultatelor alegerilor locale si implicarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) a fost deseori discutata in spatiul public, dupa ce o serie de partide sau candidati independenti au reclamat nereguli privind rezultatul scrutinelor electorale. Cel mai elocvent exemplu privind…


Ce parere ai despre aceasta stire?