Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tom Jones a fost externat

Publicat:

a fost externat, marti, din spitalul din unde a fost internat la sfarsitul saptamanii trecute, la recomandarea medicilor.

Artistul in varsta de 71 de ani a fost internat, sambata, la Spitalul Princesse-Grace din , la sectia de urgente pentru ca suferea de o deshidratare severa.

"Tom Jones a fost externat din spital ieri (marti, n.r.), iar acum se simte bine. Le multumim tuturor pentru mesajele de incurajare primite", a declarat managerul artistului.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator CCR internat in stare grava la spital

16:55, 15.05.2024 - Judecatorul Varga Attila de la Curtea Constitutionala a Romaniei a fost internat, miercuri, in stare grava, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au precizat pentru AGERPRES surse medicale.

Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro, internat intr-un spital din orasul Manaus: o infectie a pielii i-a creat serioase probleme

07:05, 06.05.2024 - Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a anuntat la sfarsitul saptamanii ca a fost internat intr-un spital din orasul Manaus, in nordul tarii, pentru a trata o infectie a pielii, noteaza AFP, citat de AGERPRES."Sunt internat la spitalul Santa Julia din Manaus.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Cum și-a țepuit Carmen Adamescu soțul? Tun de 10 milioane de euro

21:15, 11.04.2024 - Cel mai greu dosar al lui Carmen Adamescu, in care este acuzata de delapidare in forma continuata, nu a ajuns inca in instanța. Este cel in baza caruia a fost arestata la domiciliu in urma cu șase ani și care o poate costa zece ani de inchisoare daca va fi gasita vinovata. Fiul ei din prima casatorie,…

Nadal nu participa la turneul de la Monte Carlo: Nu aveti idee cat de greu imi este

21:30, 04.04.2024 - Spaniolul Rafael Nadal a anuntat, joi, in social media, ca nu va participa la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo, potrivit news.ro.“Acestea sunt momente foarte dificile pentru mine din punct de vedere sportiv. Din pacate, trebuie sa va spun ca nu voi juca la Monte Carlo.

Posibil sa fi fost sub influența substanțelor interzise pentru ca ”a mai vazut moștri in casa” EXCLUSIV: Baimareanul care a atacat cu cuțitul a fost internat forțat la psihiatrie!

12:15, 21.03.2024 - Revenim asupra subiectului care aseara a fost difuzat in regim de ”breaking news” la toate posturile naționale de televiziune dar a ținut și prima pagina a ziarelor online din țara: atacul armat cu cuțitul de pe bulevardul București din Baia Mare. The post Posibil sa fi fost sub influența substanțelor…

Un pacient s-a zdrobit de asfalt, dupa ce a incercat sa scape dintr-un salon COVID pe geam. Trebuia sa fie externat, dar nu a venit nimeni sa-l ia

13:20, 01.03.2024 - Un pacient care a vrut sa scape dintr-un salon COVID s-a zdrobit de caldaram, incercand sa coboare pe geam de la etajul patru al Spitalului Județean Vaslui. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, internat intr-un salon cu bolnavi de gripa și COVID.Potrivit surselor Antena 3 CNN, barbatul…

Morega, internat in spital pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, dupa ce a fost prins de patru ori la volan cu permisul retras

07:05, 27.02.2024 - Dan Ilie Morega (78 de ani) a fost internat in spital pentru efectuarea unei expertize psihoatrice, dupa ce a fost prins, pentru a patra oara, de polițiștii rutieri in timp ce se afla la volanul mașinii sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?