Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timisoara va avea autobuze electrice! Vezi de cand poti circula cu ele?

Publicat:

Parcul auto al Societații de din Timișoara, fosta RATT, se va imbunatații și mai mult de anul viitor, cu 44 de autobuze electrice. Mai exact, autobuzele electrice vor fi primite. Anunțul a fost facut vineri, 20 iulie, de . Primarul Nicolae Robu spune cp Ministerul  și Administrație Publice pregatește caietul […] The post Timisoara va avea autobuze electrice! Vezi de cand poti circula cu ele? appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșitul grevei din Poșta, anunțat de Ministerul Bogdan Ivan printr-o filmare cu telefonul

07:00, 03.04.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a prezentat marți seara o soluție de compromis pentru a pune capat grevei generale din cadrul Poștei Romane: un nou contract colectiv de munca care prevede o creștere medie a salariilor cuprinsa intre 350 și 370 de lei in doua etape, incepand cu 1 iulie și 1 septembrie.…

Un barbat din New Mexico a murit de ciuma. „Oamenii nu realizeaza ca nu este o boala a trecutului”

15:55, 13.03.2024 - Barbatul locuia in comitatul Lincoln, situat in partea de sud-est a statului american New Mexico și a murit de ciuma la scurt timp dupa ce a fost internat in spital, a transmis Departamentul de Sanatate din New Mexico, citat, marți, de ABC News.Potrivit oficialilor din domeniul sanatații, este primul…

Noi autobuze electrice circula pe linia 368 a STB. Anunțul lui Nicușor Dan

13:35, 02.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat ca incepand cu data de 1 martie, șase autobuze electrice vor fi introduse pe linia 368, care circula spre cartierul Drumul Taberei. Aceasta mișcare reprezinta un pas semnificativ catre un oraș mai ecologic și mai modern.

Doliu in lumea medicala romaneasca. A murit reputatul doctor timisorean Horia Vermesan

10:36, 16.02.2024 - O veste trista a indoliat lumea medicala din Romania. Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Timisoara, prof. dr. Horia Vermesan, a murit, dupa o lupta cu o boala incurabila. Reputatul medic timișorean avea 78 de ani. Anuntul privind decesul cunoscutului medic si profesor specialist in…

Trenul Chișinau - Iași nu va mai circula, din 5 februarie: Motivul invocat de Calea Ferata

16:40, 31.01.2024 - Trenul de pe cursa Chișinau - Iași nu va mai circula, incepand cu data de 5 februarie. Anunțul a fost facut cu puțin timp in urma, de „Calea Ferata din Moldova”. Pasagerii care și-au procurat deja bilete iși pot recupera banii.

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.

Stații de incarcare rapida, la Timișoara, pentru noile autobuze electrice. Unde vor fi instalate

10:05, 30.01.2024 - Stații de incarcare rapida, la Timișoara, pentru noile autobuze electrice. Unde vor fi instalate. In viitorul apropiat, Timișoara va avea 11 stații de incarcare rapida pentru noile autobuze electrice.

16 locomotive electrice noi, in dotarea CFR Calatori. Trenurile vor circula prin Cluj, cu pana la 200 km/h

10:50, 29.01.2024 - Reprezentantii Autoritatii pentru Reforma Feroviara (ARF) si ai Asocierii Alstom (Alstom Transport SA - lider, Alstom Transportation Germany GmbH - asociat) semneaza, luni, contractul de achizitie a 16 locomotive electrice noi.


Ce parere ai despre aceasta stire?