Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Witcher 3: Wild Hunt a câștigat titlul GOTY al premiilor GDC Choice Awards

Publicat:

Premiile Game Developers Choice Awards 2016 au fost desemnate, iar 5 caștigatori și-au imparțit cele 9 categorii: The Witcher 3: Wild Hunt, Her Story, Ori and the Blind Forest, Rocket League și Cript of the Necrodancer.

Game of the Year:

The Witcher 3 (CD Projekt RED / CD Projekt)Fallout 4 (Bethesda Game Studios / Bethesda Softworks)Metal Gear Solid V (Kojima Productions / Konami)Bloodborne (FromSoftware / Sony Computer Entertainment)Rocket League (Psyonix)

Innovation Award:

Her Story (Sam Barlow)Super Mario Maker (Nintendo EAD Group No. 4 / Nintendo)Undertale (Toby Fox)Splatoon…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actor celebru din filmul „Lara Croft”, injunghiat pe scena

11:08, 22.07.2019 - O inregistrare video publicata pe reteaua de socializare online Weibo arata un barbat imbracat intr-o jacheta neagra care se napusteste pe scena si il ataca pe Yam cu un cutit. Starul in varsta de 64 de ani a fost transportat la spital, cu rani la mana dreapta si abdomen. Yam a fost supus…

Ea e Lara Croft de Romania. Olimpia Melinte invața kickboxing. Nu vreau sa fiu cea batuta, ci cea care bate!

15:23, 11.03.2019 - Frumoasa și atragatoare, inteligenta și duplicitara. Olimpia Melinte se bucura de un succes imens cu rolul principal feminin in primul serial romanesc realizat la standarde cinematografice, "VLAD .

Cum arata "mostenitoarea" Angelinei Jolie. Noua Lara Croft este versiunea mai tanara a Angelinei

10:05, 16.03.2018 - Alicia Vikander a preluat ștafeta de la Angelina Jolie și o va juca pe Lara Croft în Tomb Raider. Actrița a stat luni bune în sala de forta pentru acest rol, iar multe dintre cascadorii le-a facut singura.

In ce filme ai mai vazut-o pe noua Lara Croft – VIDEO

10:55, 07.03.2018 - Studiourile Warner Bros reediteaza producția ”TOMB RAIDER – Lara Croft”, dupa 17 ani, iar in prim plan este de data asta Alicia Vikander. Actrița suedeza o inlocuiește pe Angelina Jolie, cea care a intruchipat-o pe Lara Croft in primelor doua producții ale seriei bazata pe jocul video TOMB RAIDER. Alicia…

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film ”Razboiul stelelor”

06:32, 31.12.2017 - 2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara ”Lara Croft”, ”Incredibilii”, ”Pantera Neagra” si ”Razboiul Stelelor”.

Alicia Vikander, femeia fatala in Tomb Raider. Cum arata in ultimele imagini, in rolul Lara Croft

17:42, 19.09.2017 - Noul film din erie relateaza originile personajului Lara Corft si are la baza editia din 2013 a jocului video. Filmul este regizat de Roar Uthaug si va fi lansat pe marile ecrane pe 16 martie 2018, cu Alicia Vikander in roul principal.


Ce parere ai despre aceasta stire?