Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni militare. Coreea de Nord a lansat mai multe rachete de croazieră spre Marea Galbenă

Publicat:

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete de croaziera spre in primele ore ale zilei de sambata, potrivit armatei sud-coreene citate de Reuters.

Detaliile lansarii erau in curs de evaluare de catre autoritațile sud-coreene și americane, a precizat sud-coreean (JCS) intr-o declarație.

Este cea mai recenta lansare dintr-o serie de teste cu rachete și exerciții militare efectuate de Nord in ultimele saptamani, inclusiv o lansare eșuata de satelit de spionaj la sfarșitul lunii trecute.

Lansarile au loc la trei zile dupa ce Phenianul a lansat doua…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni in sudul Libanului: Hezbollah a lansat zeci de rachete asupra Israelului

12:20, 24.04.2024 - Hezbollahul pro-iranian a anuntat miercuri dimineata ca a lansat "zeci de rachete" asupra nordului Israelului, la o zi dupa schimburi de focuri violente in care doi civili libanezi au fost ucisi, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice, afirma Coreea de Sud. Acuzații vin și din partea Japoniei

23:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice cu raza scurta de acțiune spre marea din largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, Seulul calificand acest lucru drept o amenințare grava la adresa stabilitații in peninsula coreeana, potrivit Reuters.

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Iranul a lansat o serie masiva de 200 de drone ucigase, rachete balistice si de croaziera / Ce pagube au reușit sa produca

04:50, 14.04.2024 - Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete catre Israel, dintre care "marea majoritate" a fost interceptata fara consecinte grave, doar o baza militara suferind "pagube minore", informeaza AGERPRES.

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Coreea de Nord a lansat o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice

04:00, 02.04.2024 - Coreea de Nord a lansat marți o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, intr-o acțiune care a provocat condamnarea imediata a premierului Japoniei, informeaza Reuters. Statul Major al armatei sud-coreene a declarat…

Coreea de Sud in alerta: Phenianul a lansat o racheta balistica neidentificata spre Marea de Est

04:35, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anuntat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intalni cu inalti oficiali si a participa la un summit privind democratia, relateaza AFP si Reuters, citate de AGERPRES. "Coreea de Nord a lansat o racheta…

FOTO-VIDEO Kievul afirma ca Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone

10:10, 23.02.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone asupra unor tinte din Ucraina de la invazia sa de acum doi ani, a declarat joi purtatorul de cuvant al fortelor aeriene ucrainene, Iurii Ihnat, citat de Reuters, informeaza News.ro. Apararea aeriana ucraineana a doborat 3.605 dintre drone, a…


Ce parere ai despre aceasta stire?