Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Țelina toxică: cum îți dai seama când devine țelina toxică

Publicat:

Țelina este una dintre cele mai folosite legume în bucatarie și sta la baza mai multor feluri de mâncare, în special supe sau ciorbe. Țelina are o multitudine de beneficii pentru organism, însa puțîna lume știe ca poate deveni toxica, in anumite condiții. De asemenea, consumul de țelina nu este recomandat pentru unele persoane.

Afla mai jos când devine țelina toxica și cine nu ar trebui sa manânce țelina.

Țelina: ce beneficii are țelina pentru corpul uman

Consumul de țelina are multiple beneficii pentru organism. Țelina conține…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism

08:56, 16.03.2024 - Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile sunt un aliment binevenit primavara, cand apar, fragede, la suprafata solului, bogate in aminoacizi, vitamine si microelemente.…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ridichi in fiecare zi, toata primavara

08:21, 15.03.2024 -  1. Aportul bogat de nutriențiRidichile sunt o sursa excelenta de nutrienți esențiali, inclusiv vitamina C, potasiu, fier și fibre alimentare. Consumul regulat al acestor legume poate contribui la intarirea sistemului imunitar, menținerea tensiunii arteriale și susținerea sanatații inimii și a sistemului…

CAND SE CONSUMA APA? Consumul de lichide in timpul mesei provoaca retenție de apa in organism

14:20, 06.03.2024 - Consumul de apa in timpul mesei poate incetini digestia. Este mai bine sa bei acest lichid vital inainte de masa, intrucat protejeaza pereții stomacali și te ajuta sa te simți mai satul, prevenind astfel mancatul in exces. The post CAND SE CONSUMA APA? Consumul de lichide in timpul mesei provoaca retenție…

Alimentul pe care sa-l incluzi in dieta ta pentru a regla nivelul de zahar din sange. Ce beneficii aduce intregului organism

09:05, 28.02.2024 - O alimentație sanatoasa inseamna și o viața plina de vitalitate. Pentru a scadea nivelul de zahar din sange, ai nevoie de un aliment pe care il poți include in dieta zilnica. Are multe beneficii pentru sanatate, dar și un aport caloric crescut.

Cat de sanatoasa este loboda pentru organism. De ce trebuie sa o integrezi in alimentația ta

19:05, 27.02.2024 - Consumul de loboda este recomandat de toți experții in nutriție, iar romanii o gasesc peste tot in aceasta perioada a anului. Puțini știu, insa, ce beneficii uimitoare are pentru organism și in ce combinații poate fi savurata. Iata de ce trebuie sa o integrezi in alimentația ta.


Ce parere ai despre aceasta stire?