Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leguma pe care trebuie să o consumi zilnic în Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

Publicat:
Leguma pe care trebuie să o consumi zilnic în Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca dieta de post.Cu toate ca poate fi considerat mai degraba o leguma de lux, sparanghelul este o opțiune accesibila și benefica pentru oricine dorește sa iși hraneasca corpul și sa iși mențina sanatatea in timpul Postului Paștelui. O porție de sparanghel, conținand aproximativ șase fire, ofera…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Alimentația corecta in timpul Postului Paștelui. Medic: „Sa fim atenți la consumul excesiv de produse bogate in zahar!”

14:35, 18.03.2024 - Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar. Medicii recomanda postul persoanelor carora sanatatea le permite, intrucat poate aduce beneficii asupra organismului.

Parintele Vlad Pimen, sfaturi pentru credincioși in timpul Postului Paștelui. A inceput cea mai sfanta perioada din an

10:25, 18.03.2024 - Postul Paștelui reprezinta cea mai sfanta perioada din an, iar credincioșii nu se abțin doar de la mancare, ci trebuie sa iși mențina și sufletul și mintea departe de ganduri rele. Parintele Vlad Pimen le da sfaturi tuturor credincioșilor despre ce ar trebui și ce nu ar trebui sa faca timp de 40 de…

Leguma pe care trebuie neaparat sa o mananci in timpul Postului Paștelui. Are 20 de calorii și poate sa inlocuiasca multe alimente

09:20, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui. Credincioșii respecta o mulțime de restricții, iar cele mai multe sunt alimentare. Avand in vedere acest lucru, nutriționiștii le recomanda sa manance o leguma care poate sa inlocuiasca multe alimente. Are fibre, nutrienți și 20 de calorii.

Beneficiile multiple pentru sanatate ale laptelui. Ce se intampla in organism, daca il consumi zilnic

07:15, 11.03.2024 - Laptele are multiple beneficii pentru sanatate. El conține nutrienți, proteine vegetale, minerale cum e calciul, precum și vitaminele A, B2, B12 și D. . Afla de la nutriționiști ce se intampla in organism daca bei lapte zilnic. Laptele este și o soluție mai buna decat alte lichide, daca vrei sa reduci…

Care este leguma care te poate ajuta sa scapi de inflamația din organism (specialiști)

21:36, 02.02.2024 - Nu știu daca știați, dar, exista o leguma bogata in antioxidanți care se dovedește foarte utila in reducerea inflamației din organism. Afla care este leguma care te poate ajuta sa scapi de inflamația din organism și argumentele specialiștilor in favoarea includerii ei in rutina ta alimentara. Inflamația…


Ce parere ai despre aceasta stire?