Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Te-aș mușca ușor de buze”. Pedeapsa primită de un profesor de engleză din Pitești care flirta cu o elevă minoră

Publicat:

Un profesor din Pitești indragostit de o eleva minora careia i-a trimis sute de mesaje de dragoste in romana și engleza a ramas fara loc de munca dupa ce eleva a dezvaluit totul familiei sale și conducerii școlii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chinul lui Andrei, baiatul de 14 ani omorat de tata intr-un sat din Vaslui. Pedeapsa minora primita de criminal

16:45, 30.04.2024 - Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Pedeapsa drastica primita pentru ultraj. Cearta conjugala ajunsa la Poliție, apoi in instanța

15:10, 17.04.2024 - O cearta intre soți a creat panica intr-un bloc din Pitești. Unul dintre vecini a sunat la 112 cand a auzit strigate disperate de ajutor din partea unei femei. Polițiștii care au intervenit au fost loviți și amenințați cu moartea de catre agresor.

VIDEO. Scandal la un liceu din Capitala. Profesor de 62 de ani, acuzat ca are o relație cu o eleva

13:01, 11.04.2024 - Un profesor de 62 de ani din Capitala este acuzat ca are o relație cu eleva de 18 ani. Relația a ieșit la iveala dupa ce in mediul online a aparut o filmare in care fata, care invața la un liceu din Sectorul 2, apare alaturi de cadrul didactic. Profesor de 62 de ani din […] The post VIDEO. Scandal la…

Pedeapsa minora primita de jandarmul care a condus kilometri beat mort. Serbase Ziua Femeii cu un pet mare de bere

13:11, 14.03.2024 - Tribunalul Militar București a dat zilele trecute verdictul in dosarul intocmit pe numele unui jandarm din Pitești care in urma cu un an, la 8 martie 2023, a condus cațiva kilometri deși bause doi litri și jumatate de bere.

Profesor de matematica de 68 de ani, iesit la pensie, retinut dupa ce a sarutat cu forta o eleva cu care facea meditatii. Barbatul a incercat sa o abuzeze pe minora la el acasa

17:11, 17.02.2024 - O situație din ce in ce mai intalnita a avut loc, de curand, in Capitala. Un profesor de matematica iesit la pensie, a fost retinut de politisti, dupa ce a sarutat cu forta o eleva cu care facea meditatii si pe care a incercat sa o abuzeze chiar in propria locuința.


Ce parere ai despre aceasta stire?