Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chinul lui Andrei, băiatul de 14 ani omorât de tată într-un sat din Vaslui. Pedeapsă minoră primită de criminal

Publicat:

Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa primita de un interlop din Braila care a injunghiat doi baschetbaliști americani. Care a fost deznodamantul

13:01, 14.05.2024 - Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, a injunghiat doi baschetbaliști americani in septembrie 2018 intr-un club din Braila. Șocați de cele intamplate, sportivii și-au reziliat contractele, iar Primaria a retras ulterior finanțarea clubului de bachet, provocand colapsul acestuia.

Tragedie teribila: Un tanar cu permis de patru zile, și-a ucis iubita minora in mașina primita cadou cu o zi inainte

09:50, 13.05.2024 - Noapte insangerata in Romania: Un tanar de doar 19 ani, care avea permis de conducere de doar patru zile, și-a ucis iubita de 17 ani intr-un accident cumplit., Baiatul primise cadou mașina cu doar o zi inainte de tragedie, de la mama sa.

VIDEO Gest șocant facut de o mama: a plecat si si-a lasat bebelusul singur acasa, iar acestra a murit de foame si deshidratare / Pedeapsa primita

19:05, 21.03.2024 - O americanca, Kristen Candelerio, in varsta de 32 de ani a fost condamnata la inchisoare pe viata, pentru ca a plecat in vacanta la Detroit si la Porto Rico si-a lasat fiica, in varsta de 16 luni, singura timp de zece zile, in iunie 2023, si nu va putea fi eliberata conditionat pentru ca fiica sa a…

Decizie-șoc pentru șoferul care a omorat o familie de spanioli pe DN1. Pedeapsa primita de vinovat VIDEO

19:10, 20.03.2024 - Decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia este absolut surprinzatoare, in comparație cu cea a Tribunalului Sibiu care l-a condamnat inițial pe șoferul roman care a curmat viața a patru spanioli in decembrie 2022.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.

Pedeapsa minora primita de jandarmul care a condus kilometri beat mort. Serbase Ziua Femeii cu un pet mare de bere

13:11, 14.03.2024 - Tribunalul Militar București a dat zilele trecute verdictul in dosarul intocmit pe numele unui jandarm din Pitești care in urma cu un an, la 8 martie 2023, a condus cațiva kilometri deși bause doi litri și jumatate de bere.

Judecatoarea care a intrebat daca Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu, se afla in sala, a mai fost sancționata. Ce greșeli a facut in alte dosare importante

08:55, 23.02.2024 - Au aparut informații revoltatoare despre judecatoarea din Mangalia, care a intrebat daca și Sebi Olariu se afla in sala, deși acesta a fost ucis de Vlad Pascu in accidentul pe care urma sa il judece. Aceasta a mai fost sancționata in trecut, dupa ce a facut greșeli in alte dosare importante.


Ce parere ai despre aceasta stire?