Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul din Balş, care şi-a strangulat iubita anul trecut, a recunoscut fapta

Publicat:

Tanarul de 18 ani, din Bals, care si-a strangulat iubita in decembrie, a recunoscut fapta.

Criminalul a fost audiat pentru prima data in fata familiei fostei sale iubite. Mama fetei, daramata de durere, a povestit ca fiica sa a mai fost batuta de tanar, chiar inainte cu cateva zile sa o omoare.

"Ea statea cu mainile asa si criminalul langa ea, la un moment dat cumnatul meu a vazut ca are un semn, a inceput sa innegreasca. Cumnatul a intrebat-o: "Cristina tu esti lovita?". Ea era speriata. S-a intamplat cu 6 zile inainte si spune nemernicul ca nu a premeditat", a povestit mama…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Verisorul Raisei, fetita de 2 ani gasita moarta, reținut. El si-a recunoscut fapta

09:25, 30.05.2024 - Principalul suspect in cazul mortii Raisei si-a recunoscut fapta. Este vorba despre unul dintre verisorii copilei de doi ani, un adolescent de 15 ani, care a fost retinut pentru 24 de ore. Ieri, la audierile care au durat foarte mult, minorul de 15 ani nu a recunoscut ca ar fi omorat-o pe Raisa, potrivit…

Daniela Iliescu, adevarul despre relația pe care o are cu familia lui Culița Sterp. Cum se ințelege iubita artistului cu soacra: "Avem mentalitați diferite..."

14:31, 27.05.2024 - Daniela Iliescu, iubita lui Culița Sterp, a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Dupa ce au aparut diferite conversații controversate și s-a spus chiar ca ea și rudele soțului ei nu se suporta, aceasta a ținut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tanarul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Barbatul consuma substanțe interzise

12:35, 19.05.2024 - Ce detalii șocante se știu despre criminalul din Sibiu, tanarul care nu a mai ținut cont de nimic și și-a ucis cu sange rece iubita de 21 de ani. Potrivit dezvaluirilor facute de un apropiat, barbatul consuma substanțe interzise.

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

09:06, 18.04.2024 - Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Ce meserie a avut in Italia, iubita cu 24 de ani mai tanara a fostului patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany

07:46, 18.04.2024 - Arpad Paszkany, care intre 2002 si 2017 a fost patronul clubului CFR Cluj a divorțat și are o noua iubita. S-a aflat cine este, cu adevarat, febletea milionarului, cu 24 de ani mai tanara.

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.


Ce parere ai despre aceasta stire?