Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sussane Kastner îi critică pe Corlăţean şi pe ministrul de interne german

Publicat:

Social-democrata , sefa Comisiei de Aparare din Bundestag, i-a criticat, deopotriva, pe ministrul de interne german Hans-Peter Friedrich si pe ministrul de externe , pentru declaratiile si contra-declaratiile pe tema Schengen.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Efros, despre elicopterul de la Tiraspol lovit de o drona: Este un montaj. Nu a fost niciun fel de explozie

17:06, 20.03.2024 - Ministrul de Interne, Adrian Efros, afirma ca imaginile in care o drona lovește un elicopter la Tiraspol, publicate pe 17 martie de autoritațile din stanga Nistrului „sunt un montaj”. Declarațiile au fost facuta de ministru, intr-un interviu pentru Ziarul de Garda .

Interceptarea ofiterilor germani. A mai aparut un personaj

07:00, 12.03.2024 - Un alt participant la o convorbire confidentiala, interceptata de rusi, intre ofiteri de rang inalt ai armatei germane nu s-a conectat corect la videoconferinta, a declarat luni ministrul german al apararii, Boris Pistorius, conform AFP, preluata de Agerpres. In discutia privind ajutorul militar acordat…

Predoiu susține ca aderarea completa la Schengen trebuie finalizata in 2024: Vom desfasura o activitate politico-diplomatica permanenta

15:55, 10.03.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a sustinut ca aderarea completa a Romaniei la spatiul Schengen este un proces ireversibil, care trebuie finalizat in anul 2024 cu extinderea acquis-ului Schengen și la frontierele terestre.

Predoiu: Suntem in grafic pentru Schengen, colaboram foarte bine cu MAI austriac

11:25, 10.03.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, sustine ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen si cu frontierele terestre este un proces ireversibil, iar pentru realizarea acestui obiectiv, MAI desfasoara o activitate politico - diplomatica si institutionala permanenta, conform Agerpres. „Integrarea noastra…

Ministrul german al Apararii il contrazice pe Macron: Declarațiile lui nu ajuta Ucraina și nici aliații ei

21:26, 05.03.2024 - Ultimele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care le-a cerut marti europenilor „sa nu fie lasi” in fata „fortei de neoprit” a Rusiei, nu ajuta Ucraina pe campul de lupta si nici aliatii acesteia, a remarcat ministrul german al apararii, Boris Pistorius, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Ministrul austriac de interne evita sa se pronunte asupra intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen cu granitele terestre

12:21, 05.03.2024 - Ministrul austriac de interne, Gerhard Karner, a evitat luni sa indice un orizont de timp in care Viena si-ar ridica veto-ul in privinta aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen si cu granitele terestre.

Austria nu cedeaza și ține Romania la frontiera terestra a Schengen: „Sa nu filosofam”

13:50, 27.02.2024 - Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, insista asupra dreptului de veto al Vienei in privința aderarii depline a Romaniei și Bulgariei la spațiul Schengen, scrie publicația austriaca Krone.

SCHENGEN Predoiu: Am avut o discuție cu ministru Karner

21:20, 12.02.2024 - Ministrul de Interne, Catatlin Predoiu a anunțat ca a avut o discuție cu omologul austriac, Gerhard Karner... The post SCHENGEN Predoiu: Am avut o discuție cu ministru Karner first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?