Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspiciune de TBC la o CREŞĂ din Sectorul 1. Reprezentanţii INSTITUŢIEI nu vor să SISTEZE activitatea

Publicat:

1460721530 O ingrijitoare si doi copii de la o cresa din Sectorul 1 al Capitalei au fost depistati cu TBC. Totusi, reprezentantii institutiei se apara si spun ca nu au de gand sa sisteze activitatea atata timp cat nu este nimic oficial.

Potrivit România TV, mai multi pariniti au spus pe facebook ca li s-a cerut acordul pentru ca micutii sa fie testati , iar unii afirma ca afisul în care este anuntata testarea se afla pe usa institutiei de o saptamâna, dar nu s-a dat impotanta cazului deoarece nu a existat nicio reactie oficiala.

Saptamâna viitoare vor…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul barbatului rapit din parcare și torturat. E in afara oricarui pericol, insa a necesitat ingrijiri medicale

13:10, 03.05.2024 - Barbatul rapit de pe strada joi, de persoane necunoscute care l-au bagat cu forta intr-o duba, in parcarea unui complex rezidential din Sectorul 1 al Capitalei, este in afara oricarui pericol, insa a necesitat ingrijiri medicale.

A fost identificata femeia gasita moarta la Uliești. Exista și un cerc de suspecți

14:15, 09.04.2024 - Ancheta continua in cazul femeii gasite moarta și cu trupul tranșat pe marginea autostrazii A1, pe raza localitații dambovițene Uliești. Potrivit anchetatorilor s-a reușit identificarea victimei. Ar fi vorba despre o femeie in varsta de 38 de nai din Sectorul 5 al Capitalei, data disparuta de sora acesteia…

Bucurie pentru copii: Un nou teren de joaca a aparut in sectorul Buiucani

18:55, 05.04.2024 - Un teren de joaca nou și sigur cu tobogane și leagane a fost amenajat pe strada Alba Iulia, 194/1 - 194/2, transmite Noi.md. Lucrarile sint parte a „Programului municipal cu destinație speciala de construcție și amenajare a locurilor de joaca pentru copii in curțile blocurilor locative." In total urmeaza…

Ce chirie plateste Nicușor Dan pentru apartamentul cu 3 camere in care sta cu soția și cei doi copii

17:10, 26.03.2024 - Deși nu duce lipsa banilor, Nicușor Dan prefera sa stea cu chirie alaturi de soție și cei doi copii. Cat platește primarul general al Capitalei in fiecare luna pentru apartamentul cu trei camere, dar și ce il motiveaza sa locuiasca acolo.

Cetațean francez gasit mort pe terasa unui bloc din Sectorul 3

14:15, 15.03.2024 - Un cetațean francez in varsta de 55 de ani a fost gasit mort pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost sugrumat, legat de maini și de picioare și impușcat, potrivit surselor G4Media.ro. Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de mai bine de un an Poliția a anunțat…

Restaurant chinezesc din Sectorul 2, inchis din cauza mizeriei: „Cum se spune in chineza jeg?”

19:25, 07.03.2024 - Un restaurant chinezesc din Sectorul 2 al Capitalei a fost inchis de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 2, din cauza mizeriei. Comisarii au gasit gandaci pe carne, spații neigienizate, insalubre și frigidere cu rugina și chedere rupte.

O noua grupa creșa, redeschisa la o gradinița din sectorul Botanica: Va putea gazdui 24 de copii

20:40, 06.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau anunța despre o noua grupa-cresa care a fost redeschisa dupa reparatie capitala in cadrul Gradinitei nr. 141, din sectorul Botanica. Astfel, incepand cu luna mai, curent, in aceasta grupa vor fi inmatriculati 24 de copii.

Copii cu handicap in pericol de moarte!

08:45, 05.03.2024 - Se intampla in sectorul 2 al Capitalei, unde lipsa de implicare și incompetența actualei conduceri a Primariei a condus la „detașarea” pentru o buna perioada de timp a unei funcționare de casa a edilului „stalpișor” și a consilierului personal, Alina Seghedi. Este vorba de fosta șefa a Corpului de control…


Ce parere ai despre aceasta stire?