Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superbă fără să se străduiască! Angelina Jolie, fermecătoare la cea mai recentă apariție în public

Publicat:

La 47 de ani, ramane una dintre cele mai frumoase femei din showbizul internațional. Actrița a fost surprinsa de paparazzi la o ieșire la un restaurant vegan de lux, din .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata astazi Tim Curry, majordomul din „Singur acasa 2”. Apariție rara cu actorul imobilizat intr-un scaun cu rotile

14:41, 26.04.2024 - Tim Curry a atras atenția cu cea mai recenta apariție a sa, pe strazile din Los Angeles. In varsta de 78 de ani, actorul, care e imobilizat intr-un scaun cu rotile, nu poate renunța la viciul sau, deși are probleme de sanatate. Iata imaginile rare cu el!

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Dezvaluire rușinoasa despre actorul Brad Pitt

18:05, 05.04.2024 - Brad Pitt ar fi batut-o de mai multe ori pe Angelina Jolie. Avocații Angelinei Jolie au susținut ca fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv fizic fața de ea inainte de un incident cu avionul din 2016, care a culminat cu divorțul, relateaza The Independent .. Fostul cuplu are si acum o disputa legala…

Prima aparitie in public a printesei de Wales, dupa operatia abdominala: Cum a fost fotografiata Kate Middleton

19:35, 05.03.2024 - Prima aparitie in public a printesei de Wales, dupa operatia abdominala suferita in luna ianuarie, i-a luat prin surprindere pe britanici. Kate Middleton a fost fotografiata in masina alaturi de mama ei in apropierea Castelului Windsor, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?