Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu privind calitatea apei pentru bebeluși

Publicat:

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din Romania (APC Romania) a achiziționat 12 tipuri de apa recomandata pentru hidratarea și prepararea hranei bebelușului (Bucovina – , Aquatique, , , Humana, Hipp, , Jana, , , Kids, Vedda) in vederea realizarii unui studiu menit sa atraga atenția autoritaților asupra modului in care unii producatori de apa potabila ințeleg sa respecte legislația in vigoare, dar și in privința lipsei de transparența din partea unor instituții ale statului. ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANPC verifica produsele din carne de pui. Salmonella descoperita la mai multe produse din magazinele din trei localitați

23:30, 01.04.2024 - Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anunța, prin intermediul unui comunicat de presa, ca se afla in plina campanie de verificare a tuturor produselor din carne de pui aflate la vanzare in magazinele din Romania, conform orange.ro. In urma acțiunilor de control desfașurate, in…

Comisarii ANPC au gasit dezastru la Penny și Metro: Salmonella in mai multe produse din carne de pui. Loturile au fost retrase de la vanzare / Foto

19:15, 01.04.2024 - Comisarii ANPC au gasit dezastru la Penny și Metro: Salmonella in mai multe produse din carne de pui. Loturile au fost retrase de la vanzare / FotoComisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au anuntat, luni, ca a fost descoperita salmonella in mai multe produse din carne…

Gata cu controalele suprapuse la același agent economic! Guvernul lucreaza la o aplicație

19:46, 27.03.2024 - Guvernul lucreaza la o aplicație unica, care sa impiedice controalele suprapuse ale instituțiilor statului la același agent economic. Controalele suprapuse la același agent economic vor fi istorie. Cel puțin așa susține Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii (MCID), care impreuna cu Autoritatea…

Banalele urzici au ajuns mai scumpe decat carnea in Romania

06:56, 20.03.2024 - Urzicile vandute in piețele din Romania au devenit mai scumpe decat carnea. Cei care doresc sa se bucure de verdețurile sanatoase trebuie sa scoata bani serioși din buzunare. La piața, un kilogram de urzici a ajuns sa coste 30 de lei. Asociația pentru Protecția Consumatorilor din Romania a facut o comparație,…

Cat au ajuns sa coste banalele urzici in Romania. Sunt mai scumpe decat carnea - FOTO

17:10, 19.03.2024 - Urzicile vandute in piețele din Romania au devenit mai scumpe decat carnea.Cei care vor sa se bucure de verdețurile sanatoase trebuie sa scoata bani serioși din buzunare. La piața, un kilogram de urzici a ajuns sa coste 30 de lei. Asociația pentru Protecția Consumatorilor din Romania a facut o comparație,…

Radu Opaina:”Asociația de proprietari poate interzice repartitoarele”

19:40, 03.03.2024 - Repartitoarele de caldura au iscat o mare discuție in societate, atat pro, cat și contra. Repartitoarele pot diminua factura la caldura, sunt obligatorii? Raspunsurile le ofera Radu Opaina, președintele Federației Asociaților de Proprietari din Romania, la Dialogurile Puterii . ”Statul ar trebui sa…

Studiu: Care este percepția fața de serviciile oferite de bibliotecile publice din Romania

20:30, 29.02.2024 - Un studiu realizat de Fundația Progress, care a vizat percepția publicului roman in ceea ce privește serviciile oferite de bibliotecile publice din țara, a relevat faptul ca mai mult de jumatate dintre respondenți considera ca activitațile bibliotecilor publice au un impact foarte mare asupra comunitații…

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind administratorii de credite si cumparatorii de credite

19:55, 28.02.2024 - De asemenea, este asigurata transpunerea in legislatia nationala a Directivei (UE) 2021/2167 a Parlamentului European si a Consiliului din 24 noiembrie 2021 privind administratorii de credite si cumparatorii de credite si de modificare a Directivelor 2008/48/CE si 2014/17/UE, mai arata comunicatul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?