Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sport: Datele laboratorului din Moscova pot conţine "sute de cazuri de dopaj", susţine McLaren

Publicat:

Juristul canadian , aflat la originea raportului care a scos la lumina acuzatiile de dopaj institutional din Rusia intre 2011 si 2015, considera ca "sute" de cazuri de dopaj ar putea fi continute in datele laboratorului din Moscova, la care (AMA) a avut acces in ultimele zile, informeaza AFP.

Intrebat in legatura cu cazurile concrete pe care aceste date le pot furniza, canadianul a evocat "intre 300 si 600 de cazuri", chiar daca a insistat ca totusi este vorba de "supozitii".

"Anumite date vor trebui analizate pentru a determina…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 779. China, acuzata de inalti oficiali americani ca sustine Rusia

15:10, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters. Cu toate acestea, Ambasada…

Rusia susține ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

14:05, 02.04.2024 - Serviciul de informații al Rusiei, FSB, susține ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinație Moscova și care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de…

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

VIDEO. Rusia nu va interveni in alegerile din SUA, susține Kremlinul

17:00, 06.03.2024 - Kremlinul a declarat miercuri, 6 martie, ca Rusia nu se va amesteca in alegerile prezidențiale americane din noiembrie și a respins concluziile SUA potrivit carora Moscova a orchestrat campanii pentru a influența atat alegerile prezidențiale americane din 2016, cat și cele din 2020. Președintele Vladimir…

Transnistria va cere Moscovei alipirea la Rusia, susține un opozant transnistrean

12:45, 22.02.2024 - La congresul așa zișilor deputați de toate nivelele din Transnistria, care va avea loc pe 28 februarie, ar urma sa fie adoptata o solicitare catre Moscova privind alipirea regiunii separatiste la Federația Rusa, susșine opozantul transnistrean Ghenadie Ciorba, citat de Intofag.


Ce parere ai despre aceasta stire?