Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii continuă să dea vină pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține că are „dovezi”

Publicat:
Rușii continuă să dea vină pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține că are „dovezi”

Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii vor razbunare. Atacul terorist de la Moscova a declanșat un val de inrolari in armata

10:25, 03.04.2024 - Rusia a inregistrat o creștere semnificativa a numarului de persoane care semneaza contracte pentru a se alatura forțelor armate, dupa atacul mortal de luna trecuta asupra unei sali de concerte din apropierea Moscovei. „Candidații au indicat dorința de a-i razbuna pe cei uciși”, a anunțat miercuri Ministerul…

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Numarul raniților in atacul terorist din Crocus City Hall a crescut la 551 de persoane, anunța Ministerul Situațiilor de Urgența din Rusia

16:05, 30.03.2024 - In urma atacului terorist de la Crocus City Hall, 551 de persoane au fost ranite, relateaza TASS, care citeaza un comunicat din 30 martie al departamentului din regiunea Moscova al Ministerului Rusiei pentru Situații de Urgența.Pe 29 martie se anunțase ca 382 de persoane au fost ranite in urma atacului…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Rusia anuleaza toate evenimentele de divertisment și de masa | Kievul neaga orice legatura cu atacul

23:35, 22.03.2024 - Rusia anuleaza toate evenimentele de divertisment și de masa, in intreaga țara, dupa atacul de la o sala de concerte din Moscova. Potrivit celor mai recente date sunt cel puțin 40 de morți si peste 140 de persoane ranite.

Prizonieri ucraineni, batuți și violați. Anchetatorii ONU au gasit noi probe ca rușii au comis crime de razboi in Ucraina

12:56, 15.03.2024 - Comisia de ancheta creata de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului dupa declansarea invaziei Rusiei in Ucraina a gasit noi probe ca autoritatile ruse au comis crime de razboi. Anchetatorii descriu ''tratamentele groaznice'', inclusiv batai si violuri, aplicate prizonierilor de razboi ucraineni in mai…

Coada de 2 km la inmormantarea lui Alexei Navalnii. Rusii care l-au omagiat au strigat „Putin, criminal” si „Rusia fara Putin”

09:55, 02.03.2024 - Disidentul rus  Aleksei Navalnii a fost condus astazi pe ultimul drum , iar autoritatile ruse au supravegheat atent momentul. In fata bisericii din Moscova unde s-a tinut slujba de inmormantare, rusii au facut o coada care se intindea pe 2 km. Cu o zi inainte, fortele de ordine au patrulat zona si au…


Ce parere ai despre aceasta stire?