Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spațiul folosit de Biblioteca Județeană în Bastion se schimbă radical. Investiții de peste 140.000 de euro

Publicat:

Consiliul Județean Timiș are in plan sa demareze investiții la Biblioteca Județeana „” in valoare de peste 140.000 de euro. De renovare va beneficia spațiul bibliotecii aflat in cadrul .

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical in ziua de Paște. Șefa ANM anunța ca in jumatate de tara revine caldura

17:25, 03.05.2024 - Sunt prognozate ploi de Paste in jumatate de tara, in timp ce in restul teritoriului prognoza arata o vreme frumoasa, potrivit celor mai recente informatii ale meteorogilor, a spus directorul ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena 3 CNN.

Ploi si vijelii de Paste. Vremea se schimba radical, anunt de la ANM

08:10, 02.05.2024 - Planurile multor romani ar putea fi date peste cap de cel mai recent anunț de la ANM. Meterologii au vești proaste pentru urmatoarele zile, cand creștinii ortodocși de la noi din țara vor celebra cea mai importanta sarbatoare a anului. Am putea avea ploi și vijelii de Paște, ce spun specialiștii de…

Vremea se schimba radical: Cand incepe sa se incalzeasca / Prognoza meteo pentru luna mai

11:05, 26.04.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei, pana la sfarșitul lunii mai, cu excepția sapatamanii 6 - 13 mai, cand vor fi normale pentru aceasta etapa, se arata in prognoza pe urmatoarele patru saptamani.

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

Ce se schimba pentru romanii care circula in spatiul Schengen, din 31 martie. Apar noi controale la Aeroportul Otopeni

14:30, 24.03.2024 - De la data de 31 martie 2024, Romania și Bulgaria vor fi state membre Schengen care aplica integral acquis-ul Schengen, iar controalele asupra persoanelor la frontierele aeriene și maritime interne vor fi eliminate. Aplicarea integrala de catre Romania a acquis-ului Schengen presupune eliminarea controalelor…

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Avertisment ANM! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical

16:25, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical in țara noastra. Iata ce au anunțat meteorologii!

Vremea se schimba radical: vom avea un șoc termic cu diferențe uriașe de temperatura

08:00, 05.02.2024 - Vremea se schimba radical, incepand de luni, 5 februarie. Daca in weekend am avut o vreme rece, iar in mai multe zone din țara a nins, incepand de azi vremea se va incalzi și vom ajunge la maxime de 15 grade.Conform prognozei meteo publicate de ANM, maximele vor ajunge la 15 grade in anumite zone…


Ce parere ai despre aceasta stire?