Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia lui Hugh Grant a fost rĒpitĒ la Paris. Clipe de panicĒ pentru actor

Publicat:

a trecut printr-o situatie xocantE xi total neaxteptatE. Actorul britanic a povestit recent cum a fost rEpitE sotia lui, in timp ce se aflau in luna de miere, la Paris, de cEtre un xofer de taxi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Cum a cerut-o Dan Badea in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trait clipe de poveste: „Așa cum visam...” / VIDEO

16:30, 18.05.2024 - Cum a fost momentul in care Dan Badea și-a luat inima in dinți și a cerut-o in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trecut clipe de poveste. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Tina Duceac, clipe de panica intr-un metrou din București. Ce a pațit frumoasa actrița din Lia, de fața cu toata lumea

14:50, 22.04.2024 - Tina Duceac, tanara actrița din Lia - Soția soțului meu, a fost protagonista unui moment ingrijorator la metrou. Frumoasa vedeta a povestit tot ce s-a intamplat pe rețelele sociale si a marturisit ca acesta este motivul pentru care sa mearga singura cu mijloacele de transport in comun.

Petronel, romanul mort in explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stapani lacrimile / FOTO

16:30, 19.04.2024 - Clipe grele pentru familia lui Petronel, romanul mort in explozia din Italia. Barbatul a fost condus pe ultimul drum de apropiați, de soția lui și gemenii pe care ii au impreuna. AU aparut și imagini de la momentul in care Petronel este inmormantat.

Emmanuel Macron, enervat ca internetul vuiește ca soția lui, Brigitte, s-ar fi nascut barbat: „Informații false și scenarii inventate”

21:25, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri, 8 martie, "informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa, Brigitte, ar fi o femeie transgender, informeaza AFP, potrivit Agerpres."Cel mai rau lucru este informatia falsa si…

Macron denunta informatiile ca sotia sa ar fi transgender

18:51, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP. „Cel mai rau lucru este informatia falsa si scenariile create, cu oameni care ajung…


Ce parere ai despre aceasta stire?