Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorina a ajuns în noua casă din New York. Sora ei, rămasă în Baia de Aramă, a transmis un mesaj sfâşietor. VIDEO

Publicat:

Duminica dimineata, Ramona si au plecat spre America alaturi de micuta Sorina. Iata ca, luni, cei trei au ajuns la casa familiei si micuta i-a cunoscut pe cei doi copii naturali ai sotilor Sacarin. In tara insa, la Baia de Arama, a ramas multa durere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Ce mesaj i-a transmis Edward Iordanescu lui Alex Mitrița: „Merge mai departe!”

14:00, 02.04.2024 - Alexandru Mitrița, 29 de ani, a avut o discuție directa cu selecționerul Edward Iordanescu. Antrenorul nu i-a facut promisiuni, dar il are in vizor pentru Euro 2024. Jucatorul e motivat sa fie in lotul pentru Germania. Olteanul s-a metamorfozat in ultimii ani. ...

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Prima reactie a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate, dupa operatia avuta. Aceasta a transmis un mesaj publicului

13:00, 10.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, a multumit publicului pentru sustinere, duminica, in primul sau mesaj public de la operatia abdominala suferita in ianuarie, insotit de o fotografie in care apare alaturi de cei trei copii ai sai, potrivit Agerpres.Fotografia, realizata de sotul ei, printul…

Guvernul Romaniei a transmis un mesaj de solidaritate cu Ucraina

14:16, 24.02.2024 - Romania a fost alaturi de Ucraina inca din primele momente ale invaziei ruse și a facut eforturi constante și substanțiale pentru a veni in sprijinul țarii vecine, precum și a populației grav afectate, a transmis Guvernul Romaniei, in aceasta dimineața, cand se implinesc doi ani de la inceputul agresiunii.…

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj despre "eforturi de pace" in timpul vizitei in Germania

13:35, 16.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns in Germania, in debutul unui turneu european de pe urma caruia spera sa obțina asistența militara vitala și sa semneze acorduri bilaterale de securitate.

Sora Lidiei Buble a fost ceruta in casatorie. Ce mesaj i-a transmis artista Lorenei: ”Planurile noastre....” / FOTO

16:05, 05.02.2024 - Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost ceruta in casatorie la varsta de 22 de ani. Artista a avut cateva replici interesante pentru mezina familiei, amintind de planurile lor din copilarie in care spuneau ca vor ramane singure.

Ultrașii FCU Craiova, prezenți la antrenament » Mesaj clar transmis jucatorilor: „Știința bate Dinamo”

23:10, 01.02.2024 - FCU Craiova se pregatește de meciul cu Dinamo, iar pentru fani partida are o insemnatate speciala. Iar ultrașii au ținut sa le arate și jucatorilor. FCU Craiova - Dinamo are loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 La antrenamentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?