Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sophie Turner a născut! Cum își va boteza fetița

Publicat:

a nascut! Cum iși va boteza fetița Inca de la inceputul anului, presa internaționala specula faptul ca ar fi insarcinata. Nici actrița din Game of Thrones, nici soțul ei, , nu au dorit sa faca insa declarații pe acest subiect. Au preferat sa lase lumea sa vorbeasca, in timp ce ei au savurat in liniște una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor. La inceputul verii au aparut primele fotografii paparazzi cu insarcinata in 8 luni. Astfel ca nu mai incapea indoiala. Cei doi urmau sa devina parinți. Și iata ca minunea s-a intamplat. Cum arata…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

O fetița de un an a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

13:46, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, contact…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?