Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ: PSRM, PDM, ACUM și Partidul Șor intră în Parlament, democrații cresc puternic

Publicat:

Democrații continua sa-și îmbunatațeasca scorul electoral, în timp ce socialiștii și blocul ACUM scad dramatic. Acest lucru rezulta din sondajul realizat de compania americana în parteneriat cu IMAS din Moldova.

Astfel, daca duminica ar avea loc alegeri parlamentare, în baza votului pe liste, în Legislativ ar ajunge PSRM, PDM, blocul ACUM și Partidul Șor.

Pentru socialiști ar vota 26% dintre participanții la sondaj sau cu 3 puncte procentuale mai puțin fața de sondajul IMAS din ianuarie.


Democrații ar acumula…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Norvegia ofera un sprijinul financiar de 30 de milioane de euro Rep. Moldova. Unde vor fi direcționați banii

17:45, 07.05.2024 - Norvegia va oferi 30 de milioane de euro pentru ,,consolidarea securitații energetice și la imbunatațirea sectorului educației” din Rep. Moldova, anunț facut de prim-ministrul norvegian Jonas Gahr Store in timpul intrevederii sale cu președintele moldovean Maia Sandu, aflat in vizita la Oslo.

Mesajele de Paște ale liderilor de la Chișinau. Maia Sandu a copt pasca: Lumina invie chiar cand e doborata VIDEO

12:20, 05.05.2024 - Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, a atras atenția in cadrul unui mesaj transmis cu ocazia Sarbatorilor Pascale asupra tradițiilor moldovene, indemnand cetațenii țarii sale sa le promoveze ,,deoarece acestea reprezinta radacinile cu care pleaca in lume”.

Sondaj: Romanii considera ca Grecia și Turcia sunt cele mai atractive țari din punct de vedere culinar

12:05, 30.04.2024 - Grecia și Turcia sunt cele mai atractive țari din punct de vedere culinar pentru romanii care au participat la un sondaj realizat de CIRA.. Aceste destinații fac parte, de altfel, alaturi de Bulgaria, din top trei state in care merg romanii in concediu vara. Cele doua țari au fost la egalitate pe prima…

Sondaj CURS. Catalin Cirstoiu ia bronzul

09:35, 16.04.2024 - Candidatul PPUSL la Primaria Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, este cotat cu 38% in intentia de vot, Nicusor Dan – cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Catalin Cirstoiu, cu 23%, potrivit unui sondaj CURS.   La partide Alianta PSD-PNL este pe primul loc in intentiile de vot.     Sondajul a fost realizat…

9 din 10 tineri nu au incredere in cei care ne conduc

01:20, 09.04.2024 - Tinerii romani nu au mai deloc incredere in partidele politice. O arata datele ultimului sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, la comanda organizației Tinerii Voteaza, potrivit tvrinfo.ro, care prezinta date preluate de la Q Magazine. Studiul a fost realizat pe un eșantion…

Sondaj exploziv: Cine e favoritul pentru a fi președintele Republicii Moldova, daca ar fi alegeri duminica

20:30, 29.03.2024 - In ipoteza desfașurarii alegerilor prezidențiale duminica viitoare, conform unui sondaj prezentat de Institutul Republican Internațional, Maia Sandu ar putea caștiga inca un mandat de președinte al Republicii Moldova. Datele sondajului indica ca aproximativ 30% din respondenți ar opta pentru Maia Sandu,…

Chișinaul condamna atacul de la Moscova: A luat multe vieți nevinovate. Terorismul nu poate fi justificat

13:55, 23.03.2024 - Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, a transmis condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, subliniind ca țara sa ,,condamna terorismul și orice act de violența impotriva civililor, a oamenilor nevinovați”.

Maia Sandu saluta decizia UE de a impune sancțiuni pentru 6 persoane din Moldova: „Impreuna suntem puternici in asigurarea unui viitor sigur”

20:40, 22.02.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, saluta decizia UE de a impune sancțiuni pentru șase persoane din Moldova. „Aceste masuri transmit un mesaj puternic – impreuna, suntem puternici in asigurarea unui viitor sigur”, a scris președinta pe X.


Ce parere ai despre aceasta stire?