Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soldat rus capturat, dezvăluiri înfricoșătoare despre atrocitățile comise de ofițeri. Ce le fac subalternilor pe câmpul de luptă

Publicat:

Apar informații tulburatoare despre asprele tratamente pe care soldații ruși le suporta chiar din partea superiorilor sai. Din pacate, aceștia sunt folosiți drept carne de tun și abandonați pe campul de lupta atunci cand agonizeaza. Este greu de gasit o explicație pentru care Putin a decis sa-și trateze cu dispreț și cruzime soldații care ar […] The post Soldat rus capturat, dezvaluiri infricoșatoare despre atrocitațile comise de ofițeri. Ce le fac subalternilor pe campul de lupta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Balanța de pe campul de lupta din Ucraina, inclinata in favoarea Rusiei. Este puțin probabil ca razboiul „sa se incheie curand", susține spionajul american

07:51, 03.05.2024 - China a contribuit la schimbarea dinamicii de pe campul de lupta din Ucraina in favoarea Rusiei, punandu-i la dispoziție componente și alte materiale necesare pentru a-și susține industria de aparare.

Rușii lupta pe front in „mașinuțe de golf” chinezești. Ce șanse are un buggy impotriva dronelor ucrainene

16:45, 13.04.2024 - Soldații ruși folosesc pe frontul din Ucraina un vehicul de fabricație chinezeasca, destinat transportului rapid de trupe. Vehiculul - care aduce cu un cart de golf, de unde și porecla - este extrem de mobil, dar nu are niciun fel de protecție impotriva inamicului, cu atat mai puțin impotriva dronelor.…

Ucrainenii distrug cu drone terminale Starlink folosite de soldații ruși pe campul de lupta VIDEO

07:05, 27.03.2024 - Trupele ucrainene din prima linie spun ca se confrunta cu probleme de conectare la serviciul vital de internet Starlink folosit pentru a dirija flota de drone de atac a Kievului, raportand totodata o creștere a utilizarii dispozitivelor de soldații ruși, relateaza CNN.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.

Marturii de groaza despre armata lui Putin din Ucraina. Soldații recrutați din pușcarii iși abuzeaza camarazii in timp ce comandanții stau in siguranța departe de front

07:05, 26.02.2024 - Soldații ruși sunt supuși unor pedepse extrajudiciare brutale in prima linie in Ucraina, inclusiv legați de copaci zile intregi, forțați sa se violeze unii pe alții și aruncați in gropi goi, potrivit unui articol șocant al publicației ruse independente Verstka.

2 ani de razboi in Ucraina. Stoltenberg: Situatia pe campul de lupta ramane extrem de dificila, insa nu trebuie sa ne pierdem speranta

14:15, 24.02.2024 - Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg indeamna sambata Ucraina si pe aliatii acesteia, intr-un mesaj inregistrat, „sa nu-si piarda speranta”, la marcarea a doi ani de declanșarea invaziei ruse de catre presedintele rus Vladimir Putin, relateaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?