Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoferul unui Mercedes, stopat de polițiști cu 233 de km/h, la Orhei. Ce pedeapsă a primit

Publicat:

Un șofer vitezoman circula ieri seara, in jurul orei 20:00 pe traseul R-6 in apropiere de raionul Orhei, cu o viteza de 233 km/h. Acesta a fost stopat de polițiști inainte de a produce vreun accident rutier.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Condamnare pentru Sorina Pintea. Fostul ministru a primit 3 ani și 6 luni inchisoare, cu executare.

18:35, 26.04.2024 - Sentința dura pentru Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații. Trimisa in judecata pentru fapte de corupție, Pintea a primit 3 ani și 6 luni inchisoare, cu executare. „In baza … C.pen., condamna inculpata P.S., la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare, cu executare in regim privativ de libertate,…

(video) „Va recunoașteți vina?”: Șoferul masinii in care a urcat tanara disparuta din Orhei, adus in fața magistraților

15:45, 19.04.2024 - Soferul mașinii in care a urcat Ana, tanara insarcinata din Orhei, inainte de a disparea, a fost adus in instanța. Judecatorii umeaza sa se expuna asupra aplicarii arestului preventiv.

S-a prefacut insarcinata de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce suma a putut sa stranga și ce pedeapsa a primit

14:10, 28.03.2024 - Femeia a falsificat un numar impresionant de 17 sarcini și a reușit sa pacaleasca autoritațile pentru o perioada de 24 de ani. Iata ce pedeaspa a primit dupa ce a fost prinsa de polițiști.

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

(video) Femeia care și-a pierdut soțul, fiica insarcinata și 2 nepoți in accidentul de la Orhei cere dreptate: „Șoferul cu Lexus-ul nici nu a fost interogat”

13:05, 05.03.2024 - Durere de nedescris in familia persoanelor decedate in cumplitul accident produs in vara anului 2023, la Orhei. Mama tinerei insarcinate, care a decedat in urma impactului, alaturi de fiul mai mare și tatal ei, a marturisit, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca nu e zi sa nu-i planga pe cei dragi,…

Condamnat pentru omor, dupa un accident pe trecere

18:50, 23.02.2024 - Un tanar din Aninoasa a fost condamnat vineri la 13 ani si 10 luni de inchisoare de o instanta a Tribunalului Hunedoara, care l-a gasit vinovat de comiterea infractiunii de omor, dupa ce, in decembrie 2022, acesta a lovit cu masina sase copii pe o trecere de pietoni din Petrosani, unul dintre ei decedand…

Accident grav pe centura lui Boc. Trei persoane au primit ingrijiri medicale - VIDEO

07:00, 06.02.2024 - Un accident rutier s-a produs luni seara pe centura Valcele - Apahida. Un autoturism s-a lovit frontal cu un TIR care transporta alimente. Șoferul de pe autovehiculul de mare tonaj s-a rasturnat, probabil in tentativa de a evita pe cat posibil un impact mai dur.La fața locului s-au trimis doua autospeciale…

Cu 117 de km pe ora, „zbura” cu Lexusul printr-o localitate: Un șofer, prins de polițiști

20:26, 31.01.2024 - Șoferul unui Lexus, un barbat de 37 de ani din Chișinau, se deplasa prin localitatea Prepelița din raionul Singerei cu viteza de 117 km/h. Potrivit IGP, imediat acesta a fost stopat de polițiști și sancționat.


Ce parere ai despre aceasta stire?