Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT! Viorel Lis divorţează de Oana? Fostul edil i-a dăruit amantei un inel

Publicat:

a dat din nou cu bâta în balta. Fostul edil a fost surprins weekend-ul acesta în compania Cristinei, amanta din cauza careia a început întreg scandalul.

Viorel lis si Cristina, fosta amanta, au fost surprinsi la o cina romantica într-un restaurant din Capitala. Se pare ca lucrurile între fostul edil si femeie au devenit mai serioase, caci i-a daruit domnisoarei un inel, dupa care au sarbatorit evenimentul cu sampanie. Hmm, oare fostul primar vrea sa divorteze de Oana si s-o ia de nevasta pe Cristina?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Caz șocant in capitala: un copac a cazut peste o mașina

13:10, 29.03.2024 - Un incident periculos a avut loc astazi in capitala, pe strada Calea Orheului. Un copac mare a cazut direct peste o mașina care circula pe carosabil. Fotografii de la locul incidentului au fost publicate pe rețelele de socializare.

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.

Caz șocant chiar langa Capitala. O doctorița data disparuta a fost gasita inconștienta intr-o padure

10:01, 29.02.2024 - O doctorița din Capitala a fost gasita inconștienta intr-o padure din apropiere de Bragadiru. Femeia de 43 de ani a fost cautata ore in șir de polițiști și jandarmi. Alerta a fost data disparuta de familie, care a intrat in panica dupa ce femeia nu a mai raspuns la telefon și nu a ajuns acasa.Polițiștii…

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

Edilul indragostit a umplut orașul cu florile preferate ale amantei. Cați bani a aruncat pe plante primarul amorezat

21:15, 07.02.2024 - Primarul PSD din Botoșani a umplut orașul de lalele și crini pentru amanta sa. Florile i-au costat pe locuitori aproape 400.000 de lei.Și lucrurile nu se opresc aici. Edilul Cosmin Andrei este suspectat ca a ajutat-o pe amanta sa fraudeze și examenul pentru un post la primarie. Femeia este acum in…


Ce parere ai despre aceasta stire?