Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe: "Mă apucă nervii!" Ce a păţit prezentatoarea emisiunii "Acces direct"

Publicat:

Povestile de viata ale femeilor mutilate de barbati ne cutremura, întrecând imaginatia si celui mai bun scenarist de filme de groaza. Oana este o alta victima a violentei domestice, care a fost batuta si mutilata de barbatul care îi jurase iubire vesnica.

Oana este o tânara a carei poveste de viata a cutremurat întreaga tara. Tânara a fost batuta cu brutalitate de sot, care i-a luxat gâtul, i-a rupt urechea si a aplicat lovituri pe tot corpul.

"Ma lovea si ma înjura, iar eu plângeam,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexia Țalavutis iși sarbatorește mama. Imaginea speciala postata de prezentatoarea de la Star Matinal cu femeia care i-a dat viața: „Te iubesc” / FOTO

22:35, 21.03.2024 - Zi speciala in familia Alexiei Țalavutis. Prezentatoarea de la Star Matinal iși sarbatorește astazi mama. Cele doua au o relație speciala și nu de puține ori, vedeta spunea ca ii recunoscatoare femeii care i-a dat viața.

Iulia Vantur, dezamagita de Teo Trandafir, care i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoana care imi placea foarte mult, o admiram”

14:35, 18.03.2024 - Iulia Vantur a facut primele declarații dupa ce saptamana trecuta a avut un schimb de replici cu Teo Trandafir, in direct la TV, din cauza lui Salman Khan. „Nu a parut ca aveți o chimie, pareai ca faci parte din stafful lui”, i-a spus prezentatoarea vedetei, care e deranjata ca viața ei personala a…

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.

De ce Gabriela Cristea nu vrea sa le lase avere fetițelor sale: „Sa-și munceasca propriii bani, nu sa-i moșteneasca”

15:55, 05.02.2024 - Gabriela Cristea a vorbit recent despre finanțele familiei sale, dezvaluind cateva aspecte interesante despre modul in care iși gestioneaza banii. Prezentatoarea TV nu vrea sa lase averea pe mainile fetițelor sale..Gabriela Cristea nu se incadreaza in tiparul clasic al persoanelor care strang bani pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?