Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și Selena Gomez minte câteodată. Vedem și noi când!

Publicat:

Pare ea inocenta și fara de pata, dar iata ca au existat momente cand Selena Gomez a fost prinsa cu… minciunica. Vedem și noi cateva dintre aceste situații. The post Și Selena Gomez minte cateodata. Vedem și noi cand! appeared first on BRAVO .

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre eventuala inchidere a supermarketurilor in weekend: Sa vedem totusi impactul. Nu e o decizie usoara

20:30, 21.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat ca a dat spre analiza propunerea privind eventuala inchidere a supermarketurilor in weekend, pentru a vedea care este impactul unei astfel de propuneri. El a mai spus ca o decizie in acest sens „nu este una usoara”.

Nicușor Dan, dupa ce BEC a respins constituirea Aliantei Dreapta Unita: Ne vedem pe 9 iunie

19:10, 17.03.2024 - Nimeni nu poate lua dreptul de candida al Aliantei Dreapta Unita, acest drept fiind „fundamentul democratiei” a spus duminica presedintele USR, Catalin Drula, dupa ce BEC a respins constituirea Aliantei Dreapta Unita.

Anunțul facut de Diana Șucu dupa aproape 20 de relație cu Dan Șucu. „Nu este șeful meu. Cateodata nu imi convine ceea ce-mi spune”

14:50, 14.03.2024 - Diana Șucu, fosta prezentattoare TV și Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, traiesc de aproape 20 de ani o frumoasa poveste de dragoste. Au impreuna doi baieti și o casnicie discreta și solida.De mai mult timp, Diana deține un business in domeniul mobilierului de lux, sub care vinde in Romania…

Sute de litigii pe urbanism la Primaria Capitalei

19:20, 13.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca unii dezvoltatori imobiliari, nemultumiti ca nu mai pot construi la fel ca in timpul administratiilor anterioare, l-au dat in judecata pe el, personal, iar suma cea mai mare care i-a fost ceruta drept despagubire este de 75 de milioane de lei. El…

Ciolacu vrea referendum pe Roșia Montana: Sa vedem daca romanii sunt de acord sa incepem exploatarea aurului

17:35, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o discuție cu jurnaliștii la Palatul Victoria, ca vrea organizarea unui referendum pentru Roșia Montana, pentru a vedea daca romanii sunt de acord cu exploatarea aurului. 

Nicușor Dan, rezervat cu privire la candidatura lui Piedone: 'Poziția dumnealui e oscilanta / Așteptam sa vedem'

15:01, 28.02.2024 - Poziția lui Cristian Popescu Piedone este oscilanta, spune Nicușor Dan, dupa ce primarul Sectorului 5 a anunțat ca va candida la Primaria Capitalei. „Am luat-o cu rezerve. Poziția dumnealui e oscilanta. Acum doua-trei saptamani a spus ca o susține pe Gabriela Firea. Așteptam sa vedem”, spune Nicușor…

BT, mesajul top managementului: Sunt 30 de ani de cand creștem in Romania și de cand vedem Romania crescand

10:30, 16.02.2024 - Astazi este ziua Bancii Transilvania. Orice aniversare ne duce cu gandul la cum a fost pana acum, ce a fost bine, provocator, ce ne-a dus departe și mai ales la cum a inceput totul, acum 30 de ani.

Unul din patru angajatori din Romania maresc salariile in acest an. Vești bune pentru angajați

12:35, 08.02.2024 -  Conform datelor centralizate de o platforma de recrutare online, 65% dintre respondenti au declarat ca deja au demarat planurile pentru recrutari noi, iar 10% nu stiu inca in ce directie va merge aceasta strategie, in 2024. In acelasi timp, 9% din totalul angajatorilor chestionati au spus ca nu au…


Ce parere ai despre aceasta stire?