Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Și Hitler a avut origini evreiești, aceasta nu înseamnă nimic”. Declarațiile lui Lavrov, pentru care ambasadorul Rusiei în Israel a fost convocat să dea explicații

Publicat:

Israelul a denunțat declarațiile ministrul rus de externe care a sugerat ca liderul nazist avea radacini evreiești, facand referire la declarațiile lui Zelenski - „ce fel de nazism este acesta daca suntem evrei”. Ministerul israelian de a declarat ca ambasadorul Rusiei va fi convocat pentru „o discuție dura” in legatura cu comentariile, pe care Lavrov le-a facut duminica intr-un interviu acordat televiziunii italiene, transmite digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful ambasadei Rusiei la Tallinn, convocat sa dea socoteala pentru bruiajul GPS din Estonia

18:45, 08.05.2024 - Ministerul de Externe al Estoniei l-a convocat pe șeful misiunii diplomatice al Rusiei de la Tallinn spre a protesta fața de bruiajul GPS. Recent țara baltica a acuzat Rusia de incalcarea reglementarilor internaționale privind spațiul aerian prin interferența cu semnalele GPS.

Tensiune rara pe axa Tadjikistan - Rusia: ambasadorul rus a fost chemat sa explice unele acțiuni ale Moscovei

18:45, 29.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei pentru a protesta fata de ceea ce a descris ca fiind un tratament nedrept pe care Moscova il aplica cetatenilor tadjici, o disputa rara intre cei doi aliati post-sovietici, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Ministrul rus de externe: „Sprijinirea Ucrainei de principalele puteri occidentale crește riscul unei confruntari nucleare”

15:11, 22.04.2024 - Serghei Lavrov, 74 de ani, șeful diplomației ruse, a declarat ca SUA și NATO par a fi „obsedate de ideea unei infrangeri strategice a Rusiei”, iar acest lucru crește amenințarea nucleara, relateaza agenția Reuters.Intr-o declarație oficiala, Lavrov și-a exprimat „ingrijorarea deosebita” ca Ucraina este…

Israelul ii cheama la explicații pe ambasadorii țarilor care au votat la ONU pentru recunoașterea Palestinei ca stat

00:15, 21.04.2024 - Ministerul israelian de externe a anuntat, sambata, ca i-a convocat, pentru duminica, pe ambasadorii tarilor din Consiliul de Securitate care au votat in favoarea aderarii cu drepturi depline a statului palestinian la ONU.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

(video) Declarațiile ambasadorului rus, dupa ce a fost convocat la MAE pentru explicații pe secțiile din Transnistria: Dreptul la vot nu poate fi limitat de nicio țara

11:10, 12.03.2024 - Ambasadorul Federației Ruse la Chișinau, Oleg Vasnețov, a fost convocat astazi, 12 martie la Ministerul Afacerilor Externe, cu privire la deschiderea secțiilor de votare in Transnistria pentru alegerile sale prezidențiale.

Chisinaul il convoaca pe ambasadorul Rusiei si denunta infiintarea unor sectii de votare in Transnistria

23:15, 11.03.2024 - Republica Moldova a anuntat luni ca l-a convocat pe ambasadorul Rusiei - marti -, in semn de protest fata de infiintarea unor sectii de votare in alegerile prezidentiale ruse in regiunea separatista moldoveana Transnistria, in contextul in care Chisinaul, care acuza cu regularitate Moscova de tentative…

MAE german il convoaca pe ambasadorul Rusiei la Berlin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii

14:40, 19.02.2024 - Ministerul de Externe german l-a convocat luni pe ambasadorul rus la Berlin in urma mortii liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, intr-o inchisoare din Rusia, a declarat luni o purtatoare de cuvant a guvernului german.


Ce parere ai despre aceasta stire?