Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfidarea timișorenilor continuă. Lucrare făcută în bătaie de joc, la preț de artă contemporană

Publicat:

Suntem mandri ca traim in Timișoara lucrului bine facut! Fie-ne iertata inspirarea din celebrele slogane electorale ale momentului, dar chiar ni se potrivește treaba asta... Ne falim ca suntem fruncea, ne batem cu pumnul in piept ca suntem la o aruncatura de baț de Occident, dar, in același timp, ne lasam mințiți in fața, ne lasam duși de nas și acceptam pasivi tot ce ni se prezinta drept mari realizari și premiere epocale.    Impliniri marețe pe banda rulanta   Ni s-a bagat pe gat sistemul de parcare Telpark, rebotezat de noua administrație Timpark, prin care ni se iau niște bani - și nu puțini…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț privind vanzarea de bunuri imobile – Parcari la demisol, in Giroc

20:55, 06.06.2024 - Anunț privind vanzarea de bunuri imobile – Parcari la demisol, in Giroc. D.G.R.F.P. Timisoara, prin intermediul A.J.F.P. Timis, va face cunoscut ca in ziua de 25 luna 06 ora 14 anul 2024 in localitatea Timisoara, str. Gheorghe Lazar nr. 9B, AMFITEATRU, se va vinde la licitatie: Parcare in suprafata…

Incendiu uriaș intr-o parcare de tiruri: Zeci de cauciucuri au luat foc

13:55, 19.05.2024 - Pompierii militari din Timisoara au intervenit, duminica la pranz, la un incendiu izbucnit in curtea comuna a mai multor operatori economici, flacarile afectand deseuri si anvelope depozitate, pe o suprafata de circa 300 metri patrati, fiind inregistrata si degajare mare de fum.

Incendiu de amploare in Timișoara. O parcare de tiruri a luat foc

13:30, 19.05.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit, duminica, intr-o parcare de tiruri din Timișoara. Zeci de cauciucuri au luat foc și din cauza fumului gros a fost informata Garda de Mediu. Pompierii intervin la fața locului și anunța ca nu sunt victime.

Circ in prima zi de campanie electorala. Scandal și imbranceli la Timișoara. „USR sare la bataie!” VIDEO

11:25, 10.05.2024 - Cu huiduieli și tensiuni, campania electorala din Timișoara a debutat intr-un mod tumultuos. Primarul in funcție, Dominic Fritz, a fost nevoit sa-și lipeasca afișele in mijlocul contestațiilor vehement exprimate de susținatorii AUR.

USR acuza: „PSD ofera timișorenilor daruri din banii lor”

14:46, 25.04.2024 - Cei de la USR sunt de parere ca guvernul Ciolacu „a bagat mana pana la cot in banii Timișoarei și au oprit pentru bugetul 2024 la București 150 de milioane de lei din taxele și impozitele voastre”, in timp ce premierul ține joi, 25 aprilie, o ședința la Timișoara.

Mașina electrica, facuta scrum nu departe de Timișoara. A fost cuprinsa de flacari in mers (Video)

13:30, 27.03.2024 - Momente de panica pentru un șofer care și-a vazut mașina electrica arzand ca o torța pe o șosea din Timiș, potrivit Opiniatimisoarei.ro. Incendiul a cuprins... The post Mașina electrica, facuta scrum nu departe de Timișoara. A fost cuprinsa de flacari in mers (Video) appeared first on Special Arad ·…

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Schengen? OK, daca ii lasam noi… Leii din Banat, peste taurii austrieci

00:20, 13.03.2024 - Suntem finalisti! Desi nu au avut pe unde sa se antreneze, ca la Sala Constantin Jude decid altii… desi nu au avut respect de la cei in cauza, echipa de baschet a Timisoarei joaca o finala euro-regionala! Dupa un parcurs excelent in Alpe Adria Cup, acolo unde in grupa ei s-a impus categoric, SCM Timisoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?