Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semințele de chia ascund beneficii miraculoase. De ce să le consumi în mod regulat

Publicat:

Semintele de chia fac minuni pentru organismul nostru! Aceste mici seminte au numeroase beneficii, dar cele de mai jos sunt principalele la care te poti astepta daca vei adauga chia in alimentatia ta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uleiul de cocos pe stomacul gol. Ce beneficii are și cum il consumi

19:40, 24.04.2024 - Uleiul de cocos are numeroase beneficii pentru organism. El se consuma pe stomacul gol sau poate fi inclus in anumite preparate simple, precu sunt smoothie-urile sau salatele. Iata tot ce trebuie sa știi despre proprietațile sale.

Sanatate din semințe. „Graunțele” care aduc cele mai multe beneficii pentru sanatate

15:50, 23.04.2024 - Semințele pe care le gasim in natura sunt mici comori pline de nutrienți și beneficii pentru sanatate. Fiecare tip de samanța are caracteristici specifice și poate contribui la bunastarea noastra in moduri diferite

De ce e bine sa bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:05, 29.03.2024 - In ultimii ani, cercetarile asupra proprietaților terapeutice ale ceaiului de castravete amar au atras atenția din ce in ce mai mult. Iata 10 beneficii miraculoase pentru sanatate. De ce este recomandat.

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ridichi in fiecare zi, toata primavara

08:21, 15.03.2024 -  1. Aportul bogat de nutriențiRidichile sunt o sursa excelenta de nutrienți esențiali, inclusiv vitamina C, potasiu, fier și fibre alimentare. Consumul regulat al acestor legume poate contribui la intarirea sistemului imunitar, menținerea tensiunii arteriale și susținerea sanatații inimii și a sistemului…

Cat de benefic este usturoiul verde pentru organism. Ce boli poate sa vindece, daca il consumi regulat

11:16, 23.02.2024 - Usturoiul verde face parte din multe preparate delicioase, mai ales cand este gatit in restaurante. Acest aliment poate fi consumat și in stare pura, iar beneficiile sunt incredibile. Poate fa vindece o mulțime de boli, in cazul in care este consumat regulat. Iata la ce te ajuta.

Ce beneficii miraculoase are uleiul de catina pentru frumusețe. La ce te ajuta

21:31, 13.02.2024 - Uleiul de catina este un ajutor miraculos pentru frumusețe și are beneficii uimitoare pentru organism. Apare pe lista ingredientelor multor produse cosmetice, iar specialiștii recomanda folosirea lui și in stare pura. Iata la ce te ajuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?