Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine să bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

Publicat:

Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

De ce e bine sa bei ceai din frunze de maslin. Puțini au auzit de beneficiile miraculoase pe care le are

23:35, 07.04.2024 - Cu toții cunoaștem beneficiile ceaiului verde sau negru, dar cați dintre noi știu despre puterea revitalizanta a ceaiului din frunze de maslin? Puțini sunt cei care au auzit de aceste miracole naturale.

De ce e bine sa bei ceai de aronia. Puțini au auzit de beneficiile pe care le are

08:55, 04.04.2024 - Ceaiul de aronia are beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Cunoscuta și sub numele de capșuna neagra, aceasta este bogata in antioxidanți și substanțe nutritive esențiale. Puțini sunt cei care sunt conștienți de potențialul sau de a imbunatați sanatatea.

De ce e bine sa bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:05, 29.03.2024 - In ultimii ani, cercetarile asupra proprietaților terapeutice ale ceaiului de castravete amar au atras atenția din ce in ce mai mult. Iata 10 beneficii miraculoase pentru sanatate. De ce este recomandat.

Ceaiul pe care trebuie sa il bei daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma. Are o mulțime de alte beneficii pentru organism

09:15, 06.03.2024 - Ceaiurile sunt utile pentru remedierea multor probleme ale organismului. Daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma, iar toate virusurile sa stea departe de tine, trebuie sa bei un anumit ceai. Iata despre ce este vorba și ce beneficii are pentru corpul tau.

Ceai de roinița - Efecte miraculoase ale acestui ceai care are beneficii incredibile

15:21, 02.03.2024 - Ceaiul de roinița (Melissa officinalis) este cunoscut pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații. Iata cateva dintre beneficiile asociate consumului de ceai de roinița:Ceai de roinița - Efect calmant: Roinița este cunoscuta pentru efectul sau calmant și relaxant. Consumul de ceai de roinița…

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Ce beneficii miraculoase are uleiul de catina pentru frumusețe. La ce te ajuta

21:31, 13.02.2024 - Uleiul de catina este un ajutor miraculos pentru frumusețe și are beneficii uimitoare pentru organism. Apare pe lista ingredientelor multor produse cosmetice, iar specialiștii recomanda folosirea lui și in stare pura. Iata la ce te ajuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?