Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful diplomaţiei franceze: Retragerea lui Hariri este încă un episod dramatic în incapacitatea responsabililor libanezi de a găsi o ieşire din criză

Publicat:

Renuntarea de catre premierul desemnat al Libanului, , la mandatul sau de a forma un nou guvern este "inca un episod dramatic in incapacitatea responsabililor libanezi de a gasi o iesire din criza, in raport cu realitatea economica si sociala" a tarii, a declarat joi, la ONU, seful diplomatiei franceze, informeaza AFP.

"Aceasta autodistrugere cinica in curs tocmai a inregistrat un nou episod, insa mai este timp ca lucrurile sa-si revina", a declarat ministru francez. "Aceasta presupune ca responsabilii politici libanezi sa-si asume responsabilitatile", a adaugat Jean-Yves…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației franceze spune ca 150.000 de soldați ruși au fost uciși in Ucraina: „Esecul militar al Rusiei este deja aici”

16:10, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze, comunicate de ministrul de Externe, Stephane Sejourne, intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP,…

Cați militari ruși au murit in razboiul din Ucraina. Șeful diplomației franceze: „La ce bun toate acestea?“

12:45, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze comunicate de ministrul de externe Stephane Sejourne intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP.

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Șeful diplomației UE atrage atenția dupa atacul iranian asupra Israelului: 'Nu trebuie sa uitam de Gaza. Palestinienii au dreptul la ajutor umanitar'

14:25, 18.04.2024 - Atacul de sambata al Iranului asupra Israelului nu trebuie sa distraga atentia de la situatia umanitara din Gaza, a avertizat miercuri seful diplomatiei UE, Josep Borrell, citat joi de DPA, scrie AGERPRES.

Șeful diplomației UE avertizeaza: Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi

16:05, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei „nemaifiind o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell, citat de FT.

Dorința lui Macron: avioane franceze Rafale in arsenalul brazilian

06:55, 28.03.2024 - Presedintele francez, Emmanuel Macron, laudand relansarea parteneriatului cu Brazilia, si-a exprimat miercuri speranta ca brazilienii vor cumpara intr-o buna zi avioane de lupta Rafale din Franta, scrie AFP, citat de Agerpres. Seful statului francez a inceput marti o vizita de trei zile in Brazilia…

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.


Ce parere ai despre aceasta stire?