Schimbările climatice ne "atacă" micul dejun
Publicat:
Alimentele noastre traditionale pe care le consumam la micul dejun pot arata foarte diferit in anii ce vor veni daca nu incepem sa ne luptam din greu sa ne salvam planeta, ne avertizeaza Lori Popkewitz Alper pe blogul sau din „Huffington Post“. Cafeaua O cana de cafea fierbinte este un ritual pentru multi dintre noi, un mod simplu de a capata energie pentru activitatile zilei. Insa, din cauza schimbarilor climaterice, cafeaua ar putea arata cu totul altfel peste cativa ani. Cafeaua depinde foarte mult de temperatura si orice schimbare minora in temperatura medie din regiunea…
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer
07:20, 07.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…
Un neurolog arunca miturile in aer: Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala
15:45, 05.04.2024 - Fumatul și cafeaua sunt adesea privite ca obiceiuri nesanatoase și chiar daunatoare sanatații noastre. Cu toate acestea, in ceea ce privește o boala neurologica ce afecteaza din ce in ce mai mulți oameni in etate, aceste doua subiecte controversate pot genera insa discuții aprinse și chiar surprize.…
Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer
11:40, 05.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…
Care sunt alimentele la care nutriționista Mihaela Bilic nu poate renunța . „Nici eu nu reușesc. Am incetat sa ma mai invinovațesc”
13:50, 23.03.2024 - Mihaela Bilic este una dintre cele mai apreciate nutriționiste și autoarea cartii „Foamea Sufletului”. Ea a recunoscut pentru prima data ca are perioade in care mananca emoțional. Painea este una din marile ei bucurii.„Francezii il numesc EME (n. red.: prescurtare de la „envie de manger emotionnelle”),…
Cine are mai multa cofeina: ceaiul sau cafeaua? Caștigatorul confruntarii, desemnat de studiile de specialitate
15:25, 22.03.2024 - Aroma ceaiului nu sunt singurele aspecte care il diferențiaza de cafea, ci și nivelul de cofeina, care poate varia semnificativ in funcție de tipul și modul de preparare al ceaiului.Ceaiul este o bautura straveche și raspandita in intreaga lume, cu diverse tipuri și arome care satisfac gusturile diverse…
Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori
17:51, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…
Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori
09:00, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…
Cum reducem riscul de diabet de tip 2. Schimbarile mici care ne pot feri de o boala grea
07:10, 24.02.2024 - Aproape o jumatate de miliard de persoane din intreaga lume sufera de diabet, arata cele mai recente statistici, iar peste 90% dintre cei afectați au diabet de tip 2. Diabetul de tip 2 este o afecțiune cronica care afecteaza capacitatea organismului de a utiliza eficient insulina și de aceea necesita…