Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalagii, potoliţi la Galaţi cu mascaţii. Care sunt zonele unde acţionează oamenii legii

Publicat:

Cele mai multe amenzi, 87 la numar, au fost aplicate de politistii locali in baza legii 61/1991, pentru urmatoarele fapte: tulburarea linistii publice (5), consum bauturi alcoolice (67), adresarea de expresii jignitoare (6), practicarea de jocuri de noroc (3) si refuz legitimare (3).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția, dotata cu cinci barci de patrulare: Oamenii legii vor putea interveni in zonele acvatice

22:05, 23.04.2024 - In premiera, Poliția Naționala a fost dotata de catre Autoritatea Polițieneasca Suedeza cu cinci barci de patrulare.Timp de trei zile, 9 angajați ai subdiviziunilor Poliției Naționale, precum și reprezentanți ai altor entitați ale MAI, au fost instruiți in utilizarea barcilor cu motor.

Poliția, dodata cu cinci barci de patrulare: Oamenii legii vor putea interveni in zonele acvatice

21:35, 23.04.2024 - In premiera, Poliția Naționala a fost dotata de catre Autoritatea Polițieneasca Suedeza cu cinci barci de patrulare.Timp de trei zile, 9 angajați ai subdiviziunilor Poliției Naționale, precum și reprezentanți ai altor entitați ale MAI, au fost instruiți in utilizarea barcilor cu motor.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

S-au confiscat arme de vanatoare deținute ilegal

12:31, 21.03.2024 - Oamenii legii au descoperit, in data de 20 martie, intre localitațile salajene Almașu și Fildu de Jos, un autoturism condus de un clujean de 42 de ani. In urma controlului, polițiștii au descoperit pe bancheta din spate a mașinii doua arme de vanatoare și un dispozitiv de ochire pe timp de noapte, a…

Zeci de șoferi, inlaturați de la volan de oamenii legii

15:40, 18.03.2024 - In zilele de odihna, 48 de șoferi au fost inlaturați de la volan pentru conducerea autovehiculului in stare de ebrietate. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), in total, in week-end, 4 266 de conducatori auto au ignorat regulile de circulație rutiera. {{721849}} Oamenii legii au amendat…

Oamenii legii au descins la Orhei: Arme de vanatoare, cartușe și sute de alice, confiscate de la localnici

18:50, 27.02.2024 - Polițiștii din Orhei au descins cu percheziții autorizate la cinci domicilii din localitațile Teleșeu, Chiperceni și Trebujeni. Astfel, astazi oamenii legii au ridicat de la domiciliile acestora mai multe arme și cartușe deținute ilegal.

11 persoane din doua clanuri rivale, bataie cu ciocane si rangi, pe o strada din Botosani. Oamenii legii au intervenit / FOTO

17:05, 24.02.2024 - O situație șocanta a avut loc, de curand, pe o strada din Botoșani. 11 persoane din doua bande rivale s-au luat la bataie sub sub ochii ingroziți ai trecatorilor. Oamneii legii au intervenit de urgența pentru a-i calma pe barbații care aveau la ei ciocane și rangi.

Schimbul de acuzații intre fermieri și oamenii legii continua. Poliția: La Leușeni nu au intervenit mascații. Declarațiile sunt false si provocatoare

11:41, 13.02.2024 - In contextul acuzațiilor aduse de catre fermieri Poliției, precum ca noaptea trecuta pe traseul Leușeni pe care l-au blocat au intervenit mascații, oamenii legii precizeaza ca la fața locului nu au fost implicate forțele speciale, iar aceste declarații sunt false.


Ce parere ai despre aceasta stire?