Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal de spionaj la Davos. Rusia a trimis spioni deghizați în instalatori

Publicat:

Oficiali elvetieni au descoperit o aparenta operatiune de spionaj a unor rusi care se dadeau drept instalatori la Davos, unde are loc reuniunea anuala a (WEF), a relatat marti un ziar local, desi politia nu a confirmat detaliile cheie ale cazului, noteaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal de spionaj in Germania - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea de spionaj pentru China

12:30, 22.04.2024 - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au colaborat cu serviciul secret chinez pentru a furniza tehnologii ce ar putea fi folosite in scopuri militare, au anuntat procurorii germeni luni, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Rusia avertizeaza SUA: Folosirea pentru spionaj a satelitilor SpaceX ii transforma in tinte legitime

21:25, 20.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miecuri ca stie despre eforturile de spionaj americane de a folosi operatori comerciali de sateliti precum SpaceX si a avertizat ca astfel de miscari fac din satelitii lor tinte legitime, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Scandal al inregistrarilor cu oficiali militari germani. Rusia l-a convocat pe ambasadorul Germaniei

23:56, 04.03.2024 - Rușii l-au convocat pe ambasadorul Germaniei pentru a oferi explicații despre inregistrarea in care apar oficiali militari germani. In presupusa inregistrare audio se discuta despre un posibil atac al ucrainenilor asupra podului din Crimeea.

Navalnii ar fi fost la un pas de libertate, susține un apropiat. Care era planul prin care urma sa fie eliberat

16:10, 26.02.2024 - Intr-o declaratie postata pe Youtube, Pevcih a spus ca discutiile despre un schimb intre Navalnii si doi cetateni americani neprecizati pentru Vadim Krasikov, un asasin in slujba FSB in inchisoare in Germania, erau in stadii finale la momentul mortii lui.Navalnii, 47 de ani, a murit intr-o colonie penala…

Oficiali americani: Rusia nu a plasat o arma nucleara in spatiu

18:20, 15.02.2024 - Oficiali americani spun ca Rusia nu are plasata la ora actuala pe orbita nicio arma nucleara. Afirmațiile lor vin dupa ce relateaza agentiile DPA si Reuters. Afirmațiile vin dupa ce presedintele Comitetului de Informatii din Camera Reprezentantilor, Michael Turner, i-a cerut presedintelui american Joe…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 712 | Atac cu drone asupra regiunii ruse Briansk. Zelenski spune ca ar putea inlocui mai multi oficiali ucraineni, nu doar din armata

07:30, 05.02.2024 - Forțele ruse de aparare aeriana au distrus doua drone care zburau deasupra regiunii Briansk, a anunțat luni dimineața guvernatorul rus Alexander Bogomaz. Dronele au fost doborate peste districtul Vygonichsky din regiune, a spus oficialul rus, care a susținut ca nu sunt pagube sau victime. In acest timp,…


Ce parere ai despre aceasta stire?