Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase organizatori ai mitingului lui Trump din Tulsa, testați pozitiv cu Covid-19 (echipa de campanie)

Publicat:

Șase membri ai echipei care a organizat mitingul de campanie a lui se dâmbata din Oklahoma au fost testați pozitiv cu Covid-19, a anunțat echipa de campanie a lui Trump cu câteva ore înainte de începerea primului mare miting organizat într-o sala închisa în plina pandemie, relateaza AFP.
&"Șase membri ai echipei de organizare au fost testați pozitiv din sutele de teste facute și au fost implementate masuri de carantina imediat&", a spus șeful de comunicare al campaniei de realegere a președintelui Trump, .
&"Niciunul dintre…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sportivi chinezi medaliati la JO de la Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv dar nesanctTokyo, testati pozitiv dar nesanctionati (presa)

15:40, 20.04.2024 - O investigatie efectuata de televiziunea publica germana ARD si New York Times indica faptul ca 23 de sportivi chinezi, inclusiv cativa care au iesit campioni olimpici la Tokyo, au fost testati pozitiv la inceputul anului 2021, fara sa fi fost insa sanctionati, scrie AFP, potrivit Agerpres.

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Joe Biden - "Tanar si aratos". Liderul american intra in campania electorala cu un spot in care abordeaza problema varstei sale- VIDEO

11:00, 10.03.2024 - Spotul de 60 de secunde il arata pe presedinte glumind pe tema varstei si subliniind virtutile "celei mai puternice economii din lume". Videoclipul a fost lansat la scurt timp dupa discursul sau plin de patos despre starea Uniunii, iar spotul de 60 de secunde nu se fereste sa abordeze ceea ce multi…

Dana Rogoz, despre nașterea fiicei sale, Lia. Vedeta a nascut in plina pandemie: “A fost o perioada sinistra” EXCLUSIV

21:25, 09.03.2024 - Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe. Atat pe plan profesional, cat și pe plan personal, se poate numi o femeie implinita. Are o familie de invidiat impreuna cu soțul sau, Radu Dragomir. Au impreuna are doi copii, pe Lia, in varsta de trei ani, și pe Vlad, in varsta de…

Cum a fost "Super Tuesday" pentru Trump și Biden

10:21, 06.03.2024 - Donald Trump a cistigat primarele republicane din 11 state americane, aflate in joc in "Super Tuesday" (Super Marți), respectiv Virginia, Carolina de Nord, Oklahoma, Maine, Tennessee, Arkansas, Massachusetts, Alabama, Minnesota, Texas și Colorado si Texas. "Super Tuesday" este un eveniment extrem de…

O campanie plina de gafe in SUA: Trump l-a confundat, din nou, pe Barack Obama cu Joe Biden, in discursul de la mitingul din Virginia

21:35, 03.03.2024 - Campania electorala a celor doi mari favoriti la presedintia Statelor Unite este anul acesta una plina de gafe penibile de ambele parti. Donald Trump l-a confundat sambata pe Barack Obama cu Joe Biden, la un miting in Virginia, declanșand noi indoieli printre simpatizantii sai.

Știri Constanta: Viceprimarul Ionut Rusu a primit vizita delegatiei CIMIC Romania si Membri ai echipei de afaceri civile din armata SUA (FOTO)

16:06, 21.02.2024 - Viceprimarul municipiului Constanta, Ionut Rusu, a primit astazi, 21 februarie 2024, vizita unei delegatii mixte formate din specialisti in cooperare civili militari CIMIC Romania si membri ai Echipei de Afaceri Civile din Armata Statelor Unite ale Americii.In contextul parteneriatului strategic dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?