Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să nu vă păcălească vremea de afară! Sunt așteptate ploi torențiale

Publicat:

Meteorologii anunta disconfort termic si canicula, cu temperaturi de pana la 36 de grade, vineri si sambata, in mai multe zone ale țarii. De asemenea, au fost emise avertizari cod galben si portocaliu de ploi torențiale și vijelii pentru 11 județe din vestul și nord-vestul țarii. Administrația Naționala de Meteorologie a anunțat vineri ca in ... The post Sa nu va pacaleasca vremea de afara! Sunt așteptate ploi torențiale appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii si grindina. Unde se strica iar vremea

10:50, 12.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis duminica, 12 mai 2024, o avertizare de cod galben de ploi, vijelii și grindina valabila pentru mai multe teritorii din Romania. Cand și unde se vor manifesta fenomenele specifice instabilitații atmosferice, poți afla in randurile de mai jos. Ploi,…

Alerta imediata de ploi torențiale și descarcari electrice in mai multe regiuni ale țarii

10:55, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local in Banat.

Se racește iar vremea: avertizare de ploi torențiale in mai multe zone ale țarii

10:40, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local in Banat.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

INFORMARE METEO – Vremea se schimba in orele care urmeaza

20:16, 24.03.2024 - Suntem de cateva ore sub influența unei informari meteorologice emise de catre Administrația Naționala de Meteorologie și care este valabila pana in data de 25 martie, ora 20.00. Deja vedem ca in unele zone din județ ploua, dar e și mai frig, iar in altele, cum e cazul Baii Mari, soarele e pe cer și…

Vreme capricioasa in vestul țarii. De saptamana viitoare sunt așteptate ploi

11:00, 09.03.2024 - Potrivit prognozei emise de Administrația Naționala de Meteorologie, in urmatoarea perioada, temperaturile in Banat vor crește, insa se vor inregistra variații termice. Dupa data de 11 martie sunt așteptate și ploi.

Luna martie incepe cu temperaturi mai ridicate in vestul tarii. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

08:55, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani. Meteorologii spun ca luna martie va fi mai calda decat in mod obișnuit. Saptamana 26 februarie – 4 martie Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg…


Ce parere ai despre aceasta stire?