Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a scris istorie la Crucible: Mark Selby a reușit break-ul maxim în finala Campionatului Mondial/ Video

Publicat:

a scris istorie duminica seara, devenind primul jucator care a reușit un break maxim de 147 de puncte intr-o finala a de Snooker.

Cvadruplul campion mondial intalnește in ultimul act al competiției de la Shefield pe belgianul și este condus dupa primele sesiuni desfașurate duminica cu 9-8, inainte de ultima zi, informeaza Mediafax.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CM Snooker 2024: Echilibru in meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Judd Trump din sferturile de la Crucible

11:21, 01.05.2024 - Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham se afla la egalitate (scor 4-4) dupa prima sesiune a meciurilor contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Echilibru este și in duelul dintre Judd Trump și Jak Jones (8-8).

VIDEO CM Snooker 2024: Multipul campion mondial, calificare spectaculoasa in frame decisiv - Tabloul complet al sferturilor

08:50, 30.04.2024 - „Vrajitorul din Wishaw” a reușit sa se califice spectaculos in sferturile Campionatului Mondial de Snooker din 2024, dupa ce a avut nevoit de joc decisiv contra lui Mark Allen, locul trei mondial. John Higgins (48 de ani) este pentru a 18-a oara in cariera printre cei mai buni opt jucatori de la Crucible.

CM Snooker: Echilibru in cel mai tare meci din optimi

10:05, 28.04.2024 - John Higgins (de patru ori campion mondial) și Mark Allen (al treilea jucator al lumii) se afla la egalitate, scor 4-4, in meciul contand pentru optimile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

One-hit wonder? Luca Brecel, deținatorul titlului, a fost eliminat intr-un mod incredibil in primul tur al Campionatului Mondial de Snooker

09:36, 21.04.2024 - Luca Brecel (29 de ani), deținatorul titlului, a fost eliminat in primul tur al Campionatului Mondial de Snooker. L-a invins David Gilbert (42 de ani), scor 10-9. Luca Brecel a produs anul trecut cea mai mare surpriza din istoria competiției gazduite de Teatrul Crucible din Sheffield. Pana in 2023,…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Snooker: Judd Trump a reușit un break maxim impotriva lui Ronnie O'Sullivan

14:00, 27.03.2024 - Proaspat campion la World Open 2024, Judd Trump a aratat și impotriva lui Ronnie O'Sullivan ca se afla intr-o forma foarte buna: a reușit contra liderului mondial un break maxim (147 de puncte).

Victorie istorica a lui Ronnie O’Sullivan la turneul de la Riyadh » Adversarul n-a reușit nicio lovitura de buzunar

19:40, 06.03.2024 - Liderul mondial din snooker, Ronnie O’Sullivan (48 de ani), a reușit o victorie istorica la turneul de la Riyadh. „Racheta” l-a invins pe John Higgins (48 de ani, locul 10 mondial) in sferturile de finala, cu scorul de 4-0. O’Sullivan joaca impotriva lui Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial) pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?