Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: Fratele lui Navalnîi, condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru incitare la încălcarea restricţiilor anti-COVID

Publicat:

Un tribunal rus l-a condamnat vineri pe fratele criticului la un an de inchisoare cu suspendare pentru incitarea oamenilor sa incalce restrictiile anti-COVID-19, a anuntat avocatul sau pe Twitter, citat de Reuters.

a fost retinut in ianuarie ca parte a unei represiuni largi impotriva aliatilor fratelui sau. El a fost plasat initial in arest la domiciliu pentru ignorarea in mod deschis a restrictiilor anti-COVID-19 inainte ca termenii detentiei sale sa fie relaxati.

Mai multi aliati ai lui Navalnii, cel mai vocal…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un om de știința rus care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tradare

17:25, 18.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru marturie falsa

21:21, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters.

Rușii il cauta acum pe fratele lui Navalnii: a disparut fara urma, dupa ce a scapat din pușcarie

11:10, 23.02.2024 - Condamnat impreuna cu fratele sau in afacerea Yves Rocher in 2014, Oleg Navalnii a petrecut trei ani de inchisoare. El este cautat și astazi. Un alt Navalnii este in vizorul autoritaților ruse. Oleg Navalnii, in varsta de 40 de ani, este mai puțin cunoscut decat fratele sau Aleksei, care a murit…

Fratele lui Aleksei Navalnii a fost dat in urmarire de Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal

18:36, 20.02.2024 - Oleg Navalnii, fratele dizidentului Aleksei Navalnii, declarat mort saptamana trecuta, a fost trecut pe lista celor mai cautate persoane din Rusia pentru noi acuzatii penale, fara sa se precizeze insa motivul pentru care este invinovațit, scrie news.ro, care citeaza agenția de știri rusa TASS.Ministerul…

Oleg, fratele lui Alexei Navalnii, este cautat de Rusia, care i-a deschis un nou dosar penal

15:51, 20.02.2024 - Rusia a inițiat un nou dosar penal impotriva lui Oleg Navalnii, fratele dizidentului mort in inchisoare Alexei Navalnii, a anunțat marți agenția rusa de presa de stat TASS, potrivit Reuters.

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.

Scriitor australian, condamnat la moarte cu suspendare in China

23:40, 05.02.2024 - Scriitorul si academicianul australian Yang Jun, incarcerat in China din 2019 pentru acuzatii de spionaj pe care el le contesta, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta tara, a anuntat luni Australia, care si-a exprimat consternarea, relateaza AFP si dpa. Informatia a fost confirmata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?