Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia condamnă decizia lui Trump de a recunoaşte suveranitatea Marocului asupra Saharei Occidentale

Publicat:

Rusia a denuntat vineri decizia presedintelui american de a recunoaste suveranitatea Marocului asupra teritoriului disputat , apreciind ca ea "iese complet din cadrul dreptului international", relateaza AFP.

"Ceea ce americanii au facut aici este o decizie unilaterala care iese complet din cadrul dreptului international", a declarat ministrul rus adjunct de externe , citat de agentiile de presa si TASS.

El a adaugat ca aceasta hotarare nu respecta nici "deciziile rezolutiei Consiliului de Securitate al ONU, cu care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia pune capat mecanismului prin care ONU supravegheaza sanctiunile impuse Coreei de Nord

22:20, 28.03.2024 - Rusia a blocat joi reinnoirea mandatului expertilor ONU care supravegheaza aplicarea sanctiunilor impotriva Coreei de Nord, un veto criticat de membrii Consiliului de Securitate al ONU ingrijorati de programul nuclear pe care-l dezvolta Phenianul si de achizitiile Rusiei de munitii nord-coreene pentru…

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

12:40, 28.03.2024 - Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care sa discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar fi fost transmisa, la data de 25 martie 2024, catre Președinția japoneza a Consiliului de Securitate. Despre aceasta cerere a vorbit, cateva zile…

Ucraina, vizata de noi acuzații: „Minciuna cronica”:

19:51, 26.03.2024 - Ucraina a calificat marti drept „minciuna cronica” acuzatiile zilnice ale Rusiei privind presupusa implicare a Kievului in atentatul islamist de vinerea trecuta la o sala de concerte de langa Moscova. „Inca o data. A devenit ceva cronic. Exista fapte de netagaduit, o intelegere comuna (in diferite tari)…

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Medvedev il insulta pe Biden: O „rusine” pentru America

14:21, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o „rusine” pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt. Biden si-a deschis joi discursul privind Starea Uniunii cu o referire la un discurs din…

MAE condamna incalcarile dreptului internațional de catre Rusia: „Aleksei Navalnii va ramane pentru totdeauna o figura proeminenta in lupta pentru transparenta”

10:45, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna incalcarile repetate ale normelor de drept international de catre regimul din Federatia Rusa si reitereaza importanta respectarii, fara intarziere, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului de catre autoritatile ruse.

MAE condamna incalcarile dreptui international de catre Rusia, dupa moartea lui Navalnii

10:45, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna incalcarile repetate ale normelor de drept international de catre regimul din Federatia Rusa si reitereaza importanța respectarii, fara intarziere, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului de catre autoritatile ruse.

MAE condamna incalcarile dreptului internațional de catre Rusia: "Navalnii a reprezentat una dintre figurile emblematice ale opozitiei"

10:05, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna incalcarile repetate ale normelor de drept international de catre regimul din Federatia Rusa si reitereaza importanta respectarii, fara intarziere, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului de catre autoritatile ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?