Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMÂNIA PE CALEA EUROPEI Clienții vor primi la pachet ceea ce nu mai mănâncă în restaurante

Publicat:
ROMÂNIA PE CALEA EUROPEI Clienții vor primi la pachet ceea ce nu mai mănâncă în restaurante

Clienții restaurantelor vor primi la pachet, gratuit, ceea ce nu mai mananca, așa cum se intampla... The post ROMANIA PE CALEA EUROPEI Clienții vor primi la pachet ceea ce nu mai mananca in restaurante first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banca Transilvania, colaborare cu Evam pentru a crea pentru clienți experiențe in timp real, pe toate canalele

20:26, 04.04.2024 - Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania și din sud-estul Europei, colaboreaza cu Evam, care ofera platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe in timp real, pe toate canalele, pentru clienții sai. Este o premiera in Romania privind experiența oferita de banci in colaborarea și comunicarea…

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .

EVENIMENT SPORTIV La Madrid, Romania joaca in aceasta seara cu Columbia

10:45, 26.03.2024 - In al doilea meci de pregatire al anului 2024, naționala de fotbal a Romaniei va intalni marți seara selecționata Columbiei. The post EVENIMENT SPORTIV La Madrid, Romania joaca in aceasta seara cu Columbia first appeared on Informatia Zilei .

VAMA PETEA Un permis de conducere fals a fost descoperit la punctul de ieșire din țara

12:15, 25.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Romania. The post VAMA PETEA Un permis de conducere fals a fost descoperit la punctul de ieșire din țara first appeared on Informatia…

Reguli noi in restaurante. Clienții vor putea lua la pachet, gratuit, ce nu mai mananca

09:46, 21.03.2024 - Clienții restaurantelor vor primi la pachet, gratuit, ce nu mananca, așa cum se intampla in restaurantele din vestul Europei și cele din Statele Unite. Este o masura din legea de combatere a risipei alimentare, promulgata de Klaus Iohannis.

COLECTARE SELECTIVA Cum sta Romania la colectarea separata a deșeurilor?

07:40, 14.03.2024 - Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, a declarat recent ca in Romania colectarea separata a deseurilor se face doar in procent de 13%. The post COLECTARE SELECTIVA Cum sta Romania la colectarea separata a deșeurilor? first appeared on Informatia Zilei .

TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENA Concertele anului 2024 in Romania.

11:00, 13.03.2024 - Concerte și festivaluri spectaculoase sunt pregatite sa satisfaca toate gusturile muzicale. Fiecare eveniment promite o experiența unica, de neuitat. The post TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENA Concertele anului 2024 in Romania. first appeared on Informatia Zilei .

DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare

20:35, 05.03.2024 - Serviciile municipale continua sa ramana o zona plina de birocratie, iar in curand o sa trecem la trirocratie si o sa ajungem sa fim satui de raportari. The post DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?