Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENĂ Concertele anului 2024 în România.

Publicat:
TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENĂ Concertele anului 2024 în România.

Concerte și festivaluri spectaculoase sunt pregatite sa satisfaca toate gusturile muzicale. Fiecare eveniment promite o experiența unica, de neuitat. The post TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENA Concertele anului 2024 in Romania. first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVESTIGAȚIA ANPC Verificarea site-urilor de cumparaturi Temu și Shein din Romania

13:15, 24.04.2024 - In situația in care soluționarea litigiului nu este posibila pe alte cai, consumatorii pot formula o reclamație prin intermediul platformei online a ANPC. The post INVESTIGAȚIA ANPC Verificarea site-urilor de cumparaturi Temu și Shein din Romania first appeared on Informatia Zilei .

COMPETIȚIE CANINA La competiția canina de la Satu Mare au participat caini reprezentand 143 de rase

19:10, 21.04.2024 - De-a lungul anilor, Asociatia Chinologica din Romania – Filiala Satu Mare a devenit una bine cotata in context national si international. The post COMPETIȚIE CANINA La competiția canina de la Satu Mare au participat caini reprezentand 143 de rase first appeared on Informatia Zilei .

INDUSTRIA DE APARARE ROMARM și Rheinmetall lanseaza in Romania cel mai mare proiect de fabrica de muniții din Europa

11:26, 07.04.2024 - ROMARM și Rheinmetall din Germania vor construi in Romania cea mai mare fabrica de pulberi pentru muniții din Europa, consolidand industria de aparare și parteneriatul economic intre cele doua țari. The post INDUSTRIA DE APARARE ROMARM și Rheinmetall lanseaza in Romania cel mai mare proiect de fabrica…

PROIECT DE DRONE Romania va fabrica drone, a anunțat ministrul Cercetarii

17:05, 06.04.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat, joi, ca proiectul privind fabricarea de drone in tara noastra va fi unul bazat pe o viziune integrata,... The post PROIECT DE DRONE Romania va fabrica drone, a anunțat ministrul Cercetarii first appeared on Informatia Zilei .

STUDIU 7 din 10 medici din clinicile private prefera furnizori acreditați de dezinfectanți

14:15, 06.04.2024 - 7 din 10 medici și decidenți din clinicile din Romania considera ca certificarea sau acreditarea furnizorilor reprezinta aspectul cel mai important in procesul de luare a deciziilor de achiziție,... The post STUDIU 7 din 10 medici din clinicile private prefera furnizori acreditați de dezinfectanți first…

PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania

09:55, 15.03.2024 - In urmatoarele patru saptamani, vremea in Romania va cunoaște o incalzire semnificativa, cu temperaturi estimate mai ridicate decat media obișnuita pentru aceasta perioada The post PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“

10:05, 01.03.2024 - Miercuri seara, la Cinema City AFI din Cotroceni a fost proiectat pentru prima data, in mod oficial, filmul "Hai, Romania - Povestea Generatiei de Aur". The post FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“ first appeared on Informatia Zilei .

INVESTIȚII IN TEHNOLOGIE Cat de departe este Romania de noile tehnologii?

12:51, 27.02.2024 - In timp ce noi in Romania ne chinuim cu e-factura, cu comasarile alegerilor, promițand creșteri de pensii, dar fara sa ne preocupam și de industria care face bani, in intreaga lume, ... The post INVESTIȚII IN TEHNOLOGIE Cat de departe este Romania de noile tehnologii? first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?