Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România a depășit, în premieră, Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor - Florin Cîțu: "Trebuie să menținem ritmul actual"

Publicat:

Florin Cițu anunța faptul ca Romania a depașit Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor. Este prima oara cand se intampla acest lucru."In premiera, Romania a depașit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea buna este ca va depași și Polonia, așa cum anunța . Desigur, pentru asta trebuie sa menținem ritmul actual.Este un nou semnal ca masurile luate au fost cele potrivite, chiar și in perioada de criza sanitara. Avem cea mai buna redresare economica din Europa, iar asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Important este sa nu facem pași in spate!", scrie Florin Cițu pe Facebook.Marcel…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii care fug din calea razboiului iși gasesc sfarșitul pe drumul spre Romania. Șase oameni au fost gasiți inecați in Tisa

08:56, 08.05.2024 - Oamenii incearca sa fuga din calea razboiuluiDe la inceputul conflictului din Ucraina, zeci de persoane și-au pierdut viața incercand sa traverseze ilegal granița, sperand sa gaseasca refugiu in Romania. Unele trupuri au fost descoperite in raul Tisa, iar altele in munți, incercand sa evite controalele…

Ucrainenii care fug din calea razboiului iși gasesc sfarșitul pe drumul spre Romania. Șase oameni au fost gasiți inecați in Tisa

23:46, 07.05.2024 - Oamenii incearca sa fuga din calea razboiuluiDe la inceputul conflictului din Ucraina, zeci de persoane și-au pierdut viața incercand sa traverseze ilegal granița, sperand sa gaseasca refugiu in Romania. Unele trupuri au fost descoperite in raul Tisa, iar altele in munți, incercand sa evite controalele…

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Containere anti-urs produse in Slovacia, amplasate in premiera la Baile Tusnad

19:11, 24.04.2024 - Mai multe containere anti-urs, produse si testate in Slovacia, vor fi amplasate in statiunea Baile Tusnad, acestea fiind achizitionate in cadrul unui proiect-pilot care se deruleaza in localitate si care a fost initiat de WWF Romania. Primarul orasului Baile Tusnad, Butyka Zsolt, a anuntat pe Facebook…

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Pactul pentru migrație al UE, respins de Ungaria, Polonia și Slovacia, 'un pas mare' pentru Romania / Ce aduce nou pentru țara noastra

09:30, 16.04.2024 - Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea lasa la o parte atacurile la adresa lui Nicușor Dan și iși indreapta atenția catre alegerile europarlamentare din iunie. Intr-o postare pe Facebook, Firea vorbește, marți, despre avantajele Pactului pentru migrație al UE pentru Romania. „Acesta nu este doar…

Dupa cereale si zahar, Ucraina „inunda” Europa si cu pasari. Unde a inceput revolta

10:00, 02.03.2024 - Importurile din Ucraina dau, din nou, peste cap industria alimentara din Romania. Dupa scandalul cerealelor, s-au nascut tensiuni din cauza carnii de pui. Un pui produs in Ucraina costa 3,20 euro fața de 7 euro in UE, iar importatorii majori de pui ucainean sunt Ungaria, Slovacia, Polonia și Romania.…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?