Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă ucisă pe o stradă din Londra, lângă o grădiniţă: „Arăta doar ca o persoană care se întoarce acasă de la serviciu”

Publicat:

O romanca de 44 de ani a fost ucisa miercuri seara in zona Ilford, estul Londrei. Potrivit unor surse „Adevarul”, victima este o femeie din Vaslui, iar principalul suspect este un barbat in varsta despre care se stie doar ca are 45 de ani. Contactati de „Adevarul”, reprezentantii MAE au declarat ca vor transmite un punct de vedere.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alarma in centrul Londrei. Mai multi cai din cavaleria regala au scapat liberi pe strada: o persoana a fost ranita

15:21, 24.04.2024 - Mai multi cai, intre care unul plin de sange, au fost scapati de sub control in Londra si cel putin o persoana a fost ranita, armata fiind chemata sa ajute la localizarea animalelor, au anuntat miercuri autoritatile din capitala britanica, relateaza Reuters si AFP, relateaza News.ro.

Gradinita amendata de polițiști dupa ce doi copii de 3 ani au plecat pe strada fara sa fie observati de educatoare

20:41, 13.04.2024 - O gradinita din municipiul Vaslui a fost sanctionata cu 10.000 de lei dupa ce doi copii in varsta de trei ani au parasit unitatea fara sa fie observati de educatoare si au fost gasiti ulterior pe strada de o femeie, care a sunat la numarul de urgenta 112.

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…

Romanca obligata de justiție sa iși trimita copiii in plasament in Marea Britanie

22:21, 18.03.2024 - Curtea de Apel București a hotarat ca o mama din județul Vaslui sa-și trimita copiii in plasament in Marea Britanie. Femeia este acuzata de rapire internaționala de minori de catre serviciile sociale din Newham, Londra, care au sesizat autoritațile romane.

Ferrari de 300.000 de euro distrus intr-un accident cu un Mercedes, pe o strada din Londra. VIDEO

09:15, 18.03.2024 - Șoferul unui Ferrari și-a distrus mașina de lux de 300.000 de euro intr-un accident pe un drum cu limita de viteza de 30 km/h, in nordul Londrei, intr-un accident in care a fost implicat și un Mercedes, relateaza Daily Mail.Fotografii care arata epava unui Ferrari 296 GTB negru, cu portbagajul deschis,…

Primarul care a luat leagane și uși de la gradinița din comuna și le-a instalat la pensiunea proprie, trimis in judecata. Detalii incredibile din rechizitoriul procurorilor

14:51, 13.03.2024 - Procurorii au dispus punerea in miscare a actiuni penale in data de 25 ianuarie iar in prezent edilul se afla in arest la domiciliu."In sarcina acestuia s-a retinut ca in calitate de primar al UAT Gura Teghii cu atributii in administrarea bunurilor primariei si-a insusit si a folosit bunuri ale primariei…

Prințul Harry se intoarce acasa sa-și vada tatal. Cat de grav bolnav este regele Charles

14:25, 06.02.2024 - Prințul Harry se intoarce acasa, in Londra, pentru a-l vedea pe tatal sau. Regele Charles trece prin momente grele de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic se confrunta in prezent cu probleme de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?