Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

Publicat:

Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia inainte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii in cazul femeii tranșate. Ce i-a spus surorii sale inainte sa plece de acasa. Marturii despre afaceristul turc

13:45, 11.04.2024 - Operațiunea de capturare a criminalului Mirelei, femeia care a fost gasita decedata langa autostrada, este in plina desfașurare.Polițiștii și mascații au descins in cartierul Rahova, la casa unui afacerist turc, care arata ca o adevarata fortareața.

Detalii de ultima ora! Percheziții la un suspect in cazul femeii tranșate și aruncate langa autostrada A1

11:25, 11.04.2024 - Informații de ultima ora in cazul anchetei derulate dupa descoperirea șocanta facuta in urma cu cateva zile pe un camp de langa autostrada A1. Joi dimineața s-a aflat ca anchetatorii fac percheziții in cazul femeii al carei corp tranșat a fost gasit langa autostrada A1. Potrivit unor surse judiciare…

Iubitul femeii care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, scos de pe lista de suspecți! Rasturnare de situație

15:00, 10.04.2024 - O veste șocanta zguduie ancheta in cazul femeii ucise și aruncate pe un camp langa autostrada, in apropierea Bucureștiului. Intr-o rasturnare de situație surprinzatoare, iubitul femeii, cu care aceasta se certase inainte de dispariția sa, a fost scos de pe lista suspecților.

Femeia ucisa și gasita pe camp langa autostrada era prostituata. Iubitul femeii a fost eliminat din lista de suspecți

14:36, 10.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe un camp langa București. Din cercetarile facute de polițiști pana la acest moment a reieșit faptul ca aceasta era prostituata.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, ceruse ordin de protecție! Tanara a luat tratament pentru depresie

18:15, 09.04.2024 - Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, ceruse ordin de protecție din partea autoritațile! Apropiații au dezvaluit ca a luat tratament pentru depresie. Noi detalii cu privire la acest caz.

S-a a aflat cine este femeia ucisa, transata si aruncata pe camp, langa autostrada. Oamenii legii au deja un cerc de suspecti

13:10, 09.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe camp, langa autostrada. S-a aflat identitatea victimei. Potrivit unor surse, tanara avea 38 de ani si a fost data disparuta in urma cu mai bine de o luna, pe data de 6 martie 2024.

Ea este femeia ucisa, transata si aruncata pe camp, langa autostrada. Politistii au deja un cerc de suspecti

12:21, 09.04.2024 - Femeia ucisa, transata si aruncata pe camp, langa autostrada A1, in Dambovita, este femeia data disparuta in Bucuresti. Potrivit unor surse, tanara avea 38 de ani si a fost data disparuta pe 6 martie 2024. Totodata, anchetatorii ar avea deja un cerc de suspecti in cazul oribilei crime.

Cu cine a vorbit Vladimir Putin la telefon, imediat dupa atacul terorist din Moscova. Noi detalii despre cazul care a ingrozit Rusia

17:15, 24.03.2024 - S-a aflat cu cine a discutat Vladimir Putin la telefon, la scurt timp dupa ce a aflat de atacul terorist din Moscova! Tragediile au șocat pe toata lumea! Iata noi detalii despre cazul halucinant care a ingrozit Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?